ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ: Είναι ανάγκη οι πόλεις να καθαριστούν χωρίς καθυστέρηση-Nα μην στραφεί εναντίον μας η κοινωνία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πατούλης

“Nα μην επι­τρέ­ψουμε να στραφεί ενα­ντίον της αυτο­διοί­κη­σης η κοι­νω­νία Είναι ανάγκη για λόγους Δημό­σιας Υγείας οι πόλεις να καθα­ρι­στούν” τόνισε ο Πρό­ε­δρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατού­λης.

Ανα­λυ­τικά όπως επι­ση­μαί­νει: “Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερ­μο­κρα­σίες δεν πρέπει οι πολίτες να πλη­ρώ­σουν τα λάθη της κυβέρ­νη­σης.

Οι πόλεις μας πρέπει να καθα­ρι­στούν χωρίς καμία καθυ­στέ­ρηση. Οι εργα­ζό­με­νοι πρέπει να απο­δεί­ξουν ότι είναι περισ­σό­τερο υπεύ­θυ­νοι από την νομο­θε­τική εξουσία. Αυτή τη στιγμή οι εργα­ζό­με­νοι στους Δήμους, μέσω των εκπρο­σώ­πων τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, φέρο­νται ότι απο­φα­σί­ζουν να μην εξα­πα­τη­θούν για μια ακόμη φορά από τις υπο­σχέ­σεις που αφορούν το εργα­σιακό μέλλον τους.

Aκόμη και η συνά­ντησή με τον Πρω­θυ­πουργό φαί­νε­ται να μην απο­δεί­χθηκε αρκετή για να μετα­βάλ­λουν τις απόψεις τους.  Είναι φανερό ότι έχει κλο­νι­στεί η σχέση εμπι­στο­σύ­νης μεταξύ της Κυβέρ­νη­σης και των εργα­ζο­μέ­νων. Όμως δεν πρέπει αυτή την κρίσιμη στιγμή του αγώνα τους, να δούμε να στρέ­φε­ται ενα­ντίον της αυτο­διοί­κη­σης η Κοι­νω­νία.

Οι και­ρι­κές συν­θή­κες που επι­κρα­τούν από σήμερα, καθι­στούν επι­τα­κτική την απο­κο­μιδή των απορ­ριμ­μά­των από τους δρόμους.

Οι εργα­ζό­με­νοι πρέπει να επι­δεί­ξουν υπευ­θυ­νό­τητα σε αντί­θεση με τη μέχρι τώρα διάθεση των συνο­μι­λη­τών τους. Οι πόλεις πρέπει να καθα­ρι­στούν. Ο δίκαιος αγώνας τους πρέπει και μπορεί να συνε­χι­στεί με τη διαφορά ότι θα είναι ποιο δυνατός αφού θα έχουν στο πλευρό τους το σύνολο της κοι­νω­νίας και την αυτο­διοί­κηση”.

capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.