ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι ανήλικοι αθίγγανοι ληστές

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Τσιγγάνοι

Ελεύ­θε­ροι χωρίς όρους, αφέ­θη­καν χθες μετά την απο­λο­γία τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτι­κής Ανα­κρί­τριας Ρόδου και της Εισαγ­γε­λέως Υπη­ρε­σίας, τρεις αθίγ­γα­νοι, ηλικίας 16, 17 και 27 ετών, που συνε­λή­φθη­σαν από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου.

Στους κατη­γο­ρού­με­νους απο­δί­δο­νται τρεις ληστείες και συγκε­κρι­μένα μια την 24η Ιουνίου 2017 με θύματα δύο Ολλαν­δούς, ηλικίας 59 και 73 ετών, μια την 16η Ιουνίου 2017 με θύμα έναν 47χρονο ημεδαπό και μια την 6η Ιουνίου 2017 με θύμα έναν 56χρονο, υπήκοο Σλο­βε­νίας.

Και οι τρεις ληστείες έλαβαν χώρα στο πάρκο πίσω από τις δημό­σιες τουα­λέ­τες της οδού Παπάγου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.