Ειδήσεις

Μηχανική βλάβη επιβατικού πλοίου στη Ρόδο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING POSEIDON” σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. βοριοδυτικά ν. Ρόδου, με 61 επιβάτες.

Το ανωτέρω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο κατέπλευσε μεσημβρινές ώρες σήμερα, αυτοδύναμα στο λιμένα Ρόδου όπου αποβίβασε ασφαλώς τους επιβάτες .

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.