ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και τώρα, κρουαζιερόπλοια με την πολυτέλεια των ξενοδοχείων Ριτζ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Θέ­λε­τε να με­τά­σχε­τε σε μια κρουα­ζιέ­ρα με ένα γιοτ της Μά­ριοτ; Αυτό μπο­ρεί σύ­ντο­μα να είναι εφι­κτό, καθώς η κο­ρυ­φαία μάρκα πο­λυ­τε­λεί­ας Ritz-Carlton, Marriott International Inc., ανα­κοί­νω­σε την Πέμ­πτη την επέ­κτα­ση της και στον τομέα της ναυ­τι­λί­ας.

Στο πλαί­σιο της πρό­σφα­της συλ­λο­γής Yacht Ritz-Carlton, το η πε­ντά­στε­ρη “μπρά­ντα” στο χώρο των ξε­νο­δο­χεί­ων θα ρίξει στη θά­λασ­σα τρία μικρά, υπερ­σύγ­χρο­να πλοία με χα­λα­ρά δρο­μο­λό­για και ευ­ρύ­χω­ρα δω­μά­τια, και­νο­τό­μο ντι­ζάιν, που ξα­να­φέρ­νουν στο μυαλό μας την πα­ρα­δο­σια­κή εμπει­ρία της κρουα­ζιέ­ρας. Το μικρό πλοίο θα βγει από το ναυ­πη­γείο στα τέλη του 2019, με κρα­τή­σεις που θα ανοί­ξουν για τους εν­δια­φε­ρό­με­νους τον επό­με­νο Μάιο – ση­μα­το­δο­τώ­ντας την πρώτη φορά που μια ξε­νο­δο­χεια­κή εται­ρεία “χτυ­πά­ει” στην ανοι­κτή θά­λασ­σα.

ριτζ2

ριτζ3

ριτζ4

“Πρέ­πει να δια­φο­ρο­ποι­ή­σου­με την επι­χεί­ρη­σή μας”, δή­λω­σε ο επι­κε­φα­λής της Ritz-Carlton Ερβέ Ιμλέ στο Bloomberg κατά τη διάρ­κεια μιας απο­κλει­στι­κής πα­ρου­σί­α­σης. Μετά από επι­τυ­χη­μέ­νες επε­κτά­σεις στον τομέα των επι­χει­ρη­μα­τι­κών κα­τοι­κιών, και θε­ρέ­τρων των έξι αστέ­ρων (τα οποία η Ritz-Carlton λει­τουρ­γεί με το έμ­βλη­μα Reserve), ο Ιμλέ ανα­φέ­ρει ότι υπήρ­χαν άφθο­να στοι­χεία ποτυ πα­ρό­τρυ­ναν την νέα επέ­κτα­ση και στον τομέα της κρουα­ζιέ­ρας. Ένα βα­σι­κό στα­τι­στι­κό στοι­χείο, λέει ότι ο κλά­δος κρουα­ζιε­ρό­πλοιων επε­κτεί­νε­ται κατά μέσο όρο 8,5% κάθε χρόνο από το 1981. Παρά το γε­γο­νός ότι αυ­ξά­νε­ται η ζή­τη­ση, υπήρ­ξαν λίγα νέα πλοία στο πεδίο της υπερ-πο­λυ­τέ­λειας.

Αυτό, σε συν­δυα­σμό με τα στοι­χεία που πα­ρέ­χο­νται από την εται­ρεία, και δεί­χνουν ότι 400.000 πε­λά­τες των ξε­νο­δο­χεί­ων Ritz-Carlton κά­νουν κρουα­ζιέ­ρες, ση­μαί­νει ότι υπάρ­χει και μια εν­σω­μα­τω­μέ­νη βάση πε­λα­τών και μια ισχυ­ρή ευ­και­ρία μάρ­κε­τινγκ στο παι­χνί­δι. “Χρεια­ζό­μα­στε μόνο 12.000 επι­βά­τες για να γε­μί­σου­με ένα πλοίο κάθε χρόνο, οπότε αν δεν υπερ­βού­με το στόχο, θα εί­μα­στε πολύ κοντά σε αυτόν”.

ριτζ6

ριτζ5

ριτζ7

ριτζ8

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.