ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθειρξη 18 ετών σε «δουλέμπορο»

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαστηριο
Μέγεθος γραμμάτων

Ποινή κά­θειρ­ξης 18 ετών και χρη­μα­τι­κή ποινή ύψους 36.000 ευρώ επέ­βα­λε το Τρι­με­λές Εφε­τείο Δω­δε­κα­νή­σου επί κα­κουρ­γη­μά­των στον S. H. του Κ., που συ­νε­λή­φθη στη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή «Θερμά» της Κω, την 17η Νο­εμ­βρί­ου 2014 και περί ώραν 23.50.

Πρω­το­δί­κως του είχε επι­βλη­θεί ποινή κά­θειρ­ξης 32 ετών και 2 μηνών (εκτι­τέα τα 25). Ο κα­τη­γο­ρού­με­νος με­τέ­φε­ρε από την Ντά­τσα της Τουρ­κί­ας στην Κω, με πνευ­στό σκά­φος, μή­κους 7 μέ­τρων, έναν Ιρα­κι­νό και 13 Σύ­ρους με­τα­νά­στες (10 άν­δρες, μια γυ­ναί­κα και δύο παι­διά).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.