ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υψηλή ζήτηση για Ελλάδα «βλέπει» η Thomas Cook

news room 1 λεπτό ανάγνωση

H εται­ρεία δια­χεί­ρι­σης ταξι­διω­τι­κών πακέτων Thomas Cook προ­χώ­ρησε στην ανα­κοί­νωση της αύξηση των εσόδων αντί­στοιχα με τις εκτι­μή­σεις ενώ επε­σή­μανε πως ανα­μέ­νει ισχυρή κατα­να­λω­τική ζήτηση στις περισ­σό­τε­ρες αγορές της εν όψει της κρί­σι­μης καλο­και­ρι­νής περιό­δου.

Τα έσοδα αυξή­θη­καν 3% στις 3 δισ. στερ­λί­νες, οριακά αντί­στοιχα των εκτι­μή­σεων της Thomson-Reuters, τα οποία σύμφωνα με την εται­ρεία, αντα­να­κλούν την ισχυρή ζήτηση κατά τους χει­με­ρι­νούς μήνες, για την Ισπανία και για προ­ο­ρι­σμούς μακριών απο­στά­σεων.

Παράλ­ληλα η εται­ρεία δήλωσε ότι βλέπει υψηλή ζήτηση για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Βουλ­γα­ρία φέτος.

reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.