ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δήλωση υποτέλειας έκανε η Ν.Δ»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαντορινιός

«Δήλωση υπο­τέ­λειας στους θεσμούς έκανε η Ν.Δ, ψηφί­ζο­ντας «παρών» στην τρο­πο­λο­γία για το έκτακτο βοήθημα στους χαμη­λο­συ­ντα­ξιού­χους, συμπλέ­ο­ντας με τους ακραί­ους κύκλους των δανει­στών».

Αυτό δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ο υφυ­πουρ­γός Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής Νεκτά­ριος Σαντο­ρι­νιός, με αφορμή την καταγ­γε­λία της Ν.Δ ότι η επι­στολή του υπουρ­γού Οικο­νο­μι­κών Ευκλείδη Τσα­κα­λώ­του στον Ευρω­παϊκό Μηχα­νι­σμό Στα­θε­ρό­τη­τας (ESM) και στο Eurogroup είναι δήλωση υπο­τέ­λειας.

«Στην επι­στολή ανα­φέ­ρο­νται τα αυτο­νό­ητα» είπε, προ­σθέ­το­ντας ότι παράλ­ληλα για πρώτη φορά εκφρά­ζε­ται στην επι­στολή η βούληση της κυβέρ­νη­σης να παρέχει το όποιο πλε­ό­να­σμα υπε­ρα­πό­δο­σης είτε για κοι­νω­νι­κούς σκοπούς, είτε για ελά­φρυνση της φορο­λο­γίας.

Ερω­τη­θείς για τη δεύτερη αξιο­λό­γηση, ο υφυ­πουρ­γός δήλωσε ότι αυτή θα κλείσει μέσα στον Ιανουά­ριο.

«Αν το ΔΝΤ, είπε, δεν ήταν τόσο σκληρό με τα εργα­σιακά θα είχε ήδη κλείσει».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.