ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
85

Το Κέντρο Παι­δι­κής Μέρι­μνας Θηλέων Ρόδου επι­σκέ­φτηκε η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στις 20/12/2016 . Σκοπός της επί­σκε­ψής ήταν να δοθούν δώρα στα παιδιά και να ενη­με­ρω­θούν  τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τα προ­βλή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουν παιδιά και διοί­κηση μέσα στο κέντρο φιλο­ξε­νίας.Έγινε εκτενής συζή­τηση με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μαρίνο για την δυσκο­λία εξεύ­ρε­σης οικο­νο­μι­κών πόρων που θα βελ­τί­ω­ναν αισθητά τις συν­θή­κες φιλο­ξε­νίας των παιδιών και των μελών της διοί­κη­σης και στην συνέ­χεια δόθηκαν τα δώρα στα παιδιά όπου τα χαμό­γελα τους ήταν το ευχά­ρι­στο απο­τέ­λε­σμα αυτής της επί­σκε­ψης.

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η αλλη­λεγ­γύη είναι επι­βε­βλη­μένη και είναι και το ζητού­μενο , όχι μόνο για τις μέρες των εορτών , αλλά και στην καθη­με­ρι­νό­τητα μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να αντα­πε­ξέλ­θουμε σαν κοι­νω­νία στις δυσκο­λίες και να μεί­νουμε ενω­μέ­νοι στην αντι­με­τώ­πιση αυτών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.