ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΝΔ για Σκουρλέτη και Δρίτσα: Βλέπουν το πολιτικό τους τέλος και παριστάνουν τους αντιστασιακούς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία
Μέγεθος γραμμάτων

«Μετά τον κ. Σκουρ­λέ­τη, εμ­φα­νί­ζε­ται έτοι­μος να εγκα­τα­λεί­ψει την Κυ­βέρ­νη­ση και ο κ. Δρί­τσας», υπο­γραμ­μί­ζει σε ανα­κοί­νω­σή της η Νέα Δη­μο­κρα­τία για τις δη­λώ­σεις του υπουρ­γού Ναυ­τι­λί­ας Θο­δω­ρή Δρί­τσα και προ­σθέ­τει:

«Δη­λώ­νει ότι είναι μια Κυ­βέρ­νη­ση με αντι­φά­σεις και θυ­μά­ται ότι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ είναι ενα­ντί­ον των απο­κρα­τι­κο­ποι­ή­σε­ων.

Αφού νο­μο­θέ­τη­σαν όλοι μαζί το αιώ­νιο Υπερ­τα­μείο και τον “κόφτη” μι­σθών και συ­ντά­ξε­ων, τώρα που βλέ­πουν το πο­λι­τι­κό τέλος τους, πα­ρι­στά­νουν τους αντι­στα­σια­κούς, σε ό,τι ήδη υπέ­γρα­ψαν και ψή­φι­σαν.

Εκεί­νο που δεν κα­τά­λα­βαν ακόμη είναι ότι τις ιδε­ο­λη­ψί­ες και την ανι­κα­νό­τη­τά τους, τις πλη­ρώ­νου­με όλοι οι Έλ­λη­νες, ολό­κλη­ρη η χώρα, υπο­σκά­πτο­ντας την προ­ο­πτι­κή εξό­δου από την κρίση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.