Ο Ολλανδός οικονομολόγος Ντένις Μπότμαν είναι ο νέος μόνιμος αντιπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, ο οποίος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στα Οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, ενώ εξειδικεύεται σε τομείς όπως η οικονομική κρίση, οι κερδοσκοπικές επιθέσεις, καθώς και τα δημόσια οικονομικά.
Ο κ. Μπότμαν, ο οποίος εργάστηκε στο τμήμα «Ασίας – Ειρηνικού» του Ταμείου, αντικατέστησε τον Ουές ΜακΓκρου, ο οποίος θα επιστρέψει στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, καθώς η τριετής θητεία του στην Ελλάδα ολοκληρώηθκε.
Έχει συμμετάσχει σε αποστολές του ΔΝΤ σε Γερμανία και Βρετανία, ενώ έχει θητεύσει σε Ιαπωνία και Φιλιππίνες.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)















