Αθλητικά

«Να δείξουμε ψυχικά αποθέματα»

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, επιστρέφει σήμερα ο Κλεάνθης.
Η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού θα υποδεχτεί στις 14:45, την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΡΑ, για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου.
Οι «ροσονέρι» δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, γεγονός που τους έπληξε στο ψυχολογικό τομέα.
Γι’ αυτό στις δηλώσεις που παραχώρησε στη «δσπορ» ο νεαρός τεχνικός, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν τα ψυχικά αποθέματά τους, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιδού τα λόγια του:
«Εμείς πρέπει να βρούμε την ψυχολογία να αντιστρέψουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΡΑ, η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Πρέπει να δείξουμε ψυχικά αποθέματα, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην έχουμε προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Πάντως ο Γιώργος Σταυριανός δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς ο Παπακωσταντίνου έχει τεθεί εκτός πλάνων και ο Μήτρου είναι αμφίβολος.
Ο πρώτος έχει παρουσιαστεί στο στρατό για να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία και ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του νεαρού τεχνικού για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «ροσονέρι» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Παραδεισίου, όπου εκτελέστηκαν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου