Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας, καθώς στις 18:00 θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά στο μέλλον των «κιτρινόμαυρων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τα επόμενα χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιος Γεώργιος για την Γ.Σ. είναι η ακόλουθη:
«Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει πως την Κυριακή 26/06/16 και ώρα 18:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα της Μαλώνας θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.
Κύριο θέμα της Γ.Σ. είναι ο προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να δώσουν το ΄΄παρών΄΄, καθώς επίσης όλοι οι ενδιαφερόμενοι και όσοι αγαπάνε την ομάδα».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.