ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγιος Γεώργιος: Στρώθηκε στη δουλειά, ανακοίνωσε Χαριτάκη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
AGIOS GEWRGIOS
Σύνοψη
  • Οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση.
  • Η ομάδα επικεντρώνεται στην ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, υποστηριζόμενων από έμπειρους παίκτες, με στόχο την παραμονή και την ανάπτυξη καλού ποδοσφαίρου.
  • Λόγω απουσιών από την τουριστική σεζόν, έχουν δημιουργηθεί γκρουπ πρωινών και βραδινών προπονήσεων για να μην μείνουν πίσω οι εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές.
  • Η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Τάκη Χαριτάκη, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας με την πλούσια εμπειρία του.

Στους ρυθμούς της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεών τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας μπήκαν, από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου.
Οι “κιτρινόμαυροι” συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Μαλώνας, έλαβαν τις απαραίτητης οδηγίες από τον προπονητή τους Μάκη Μαχαιρά Παπαδόπουλο και αφού παρακολούθησαν τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Παύλος, έκαναν την πρώτη προπόνησή τους.
Απουσίες υπήρξαν, δεδομένου πως αρκετό ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να εργάζονται, ωστόσο η ομάδα μερίμνησε και γι’ αυτούς, καθώς συγκρότησε γκρουπ τόσο πρωινών, όσο και βραδινών προπονήσεων.
Όπως υπογραμμίζει η διοίκηση στην ανακοίνωσή της, η φιλοσοφία της παραμείνει η ίδια, καθώς θέλει να δώσει χώρο και χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, πάντα με τη στήριξη των έμπειρων.
Αναλυτικά:
“Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και οι ποδοσφαιριστές μας μαζί με τον προπονητή, Μάκη Μαχαιρά σήκωσαν… μανίκια εν όψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια, με το νεαρό στοιχείο να είναι σε πρώτο πλάνο με στόχο την ανάδειξη του. Δίπλα τους οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στο ρόστερ και αυτοί που αποκτήθηκαν για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Στην πρώτη συνάντηση ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ ακολούθησε ο αγιασμός από τον πάτερ Παύλο, παρουσία του προέδρου, Αργύρη Σκυλλαράκη και μελών της διοίκησης του συλλόγου. Άπαντες ευχήθηκαν να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και η ομάδα να πετύχει σύντομα τον στόχο της παραμονής, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με την παρουσία όσο το δυνατόν νεαρών, αλλά και ντόπιων παικτών. Απουσίες υπάρχουν λόγω της εν εξελίξει τουριστικής σεζόν και γι’ αυτό τον λόγο πέρα από την καθιερωμένη ώρα προπονήσεων, έχουν δημιουργηθεί γκρουπ πρωινά και βραδινά για να μην μείνουν πίσω τα παιδιά που εργάζονται. Διάθεση για δουλειά με… χαμηλά τη μπάλα και αισιοδοξία για το ίδιο μοντέλο που ξεκίνησε πέρυσι να βρίσκετε σε πρώτο πλάνο, με όλους να ευελπιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
Δικός του ο Χαριτάκης
Εν τω μεταξύ, με επιπλέον εμπειρία μπολιάστηκε ο Άγιος Γεώργιος μέσα από την απόκτηση του αμυντικού Τάκη Χαριτάκη.
Η ανακοίνωση της διοίκησης:
“Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τάκη Χαριτάκη. Με πλούσια εμπειρία και βασικό ρόλο σ’ όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Ο έμπειρος στόπερ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Έμπωνας, Αστέρα Παστίδας, Κλεάνθη Παραδεισίου, Ευκλή Σορωνής και Αστέρα Μασσάρων. Τον καλωσορίζουμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.