ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΕΑΚ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Η Το­πι­κή Επι­τρο­πή Πε­το­σφαί­ρι­σης Δω­δε­κα­νή­σου έχει εδώ και λίγες ήμε­ρες ξε­κι­νή­σει ερ­γα­σί­ες συ­ντή­ρη­σης και καλ­λω­πι­σμού των γη­πέ­δων του beach volley στο Κο­ρα­κό­νε­ρο.

Ήδη η ει­κό­να των γη­πέ­δων έχει αλ­λά­ξει άρδην προς το κα­λύ­τε­ρο και λει­τουρ­γι­κό­τε­ρο και μέ­νουν ακόμη λίγες ερ­γα­σί­ες για την ολο­κλή­ρω­σή τους. Γι’ αυτό το λόγο η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. απευ­θύ­νει κά­λε­σμα σε εθε­λο­ντές, προ­κει­μέ­νου οι ερ­γα­σί­ες να συ­νε­χι­σθούν και τα γή­πε­δα στο ΕΑΚ να απο­κτή­σουν ένα όμορ­φο «πρό­σω­πο», ενό­ψει των διορ­γα­νώ­σε­ων και των αγώ­νων που θα γί­νουν το φε­τι­νό κα­λο­καί­ρι:

«Για την ολο­κλή­ρω­ση των ερ­γα­σιών χρεια­ζό­μα­στε την ενερ­γή πα­ρου­σία εθε­λο­ντών αθλη­τών και πα­ρα­γό­ντων των σω­μα­τεί­ων στο κα­θα­ρι­σμό του χώρου. Κα­λού­με λοι­πόν όλους τους πα­ρα­πά­νω την Κυ­ρια­κή 29/5/2016 και ώρα 11:00 στο Κο­ρα­κό­νε­ρο να δώ­σουν το ”παρών” στις εθε­λο­ντι­κές ερ­γα­σί­ες που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν . Όλοι μαζί μπο­ρού­με να κά­νου­με τα γή­πε­δα ακόμη ομορ­φό­τε­ρα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.