ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα τα σπουδαία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ

Η ημέρα που θα δρο­μο­λο­γή­σει τις εξε­λί­ξεις στην ομάδα του Φοίβου, ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου, αλλά και την επόμενη ημέρα του συλ­λό­γου, έφτασε.

Σήμερα στις 19:30 στο Πνευ­μα­τικό Κέντρο Κρε­μα­στής, θα διε­ξα­χθεί η γενική συνέ­λευση και οι εκλογές των «κυα­νο­κί­τρι­νων» , που θα ανα­δεί­ξουν τη νέα διοί­κηση η οποία θα οδη­γή­σει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Αρχικά θα γίνει ο αγω­νι­στι­κός και οικο­νο­μι­κός απο­λο­γι­σμός του Φοίβου για την χρονιά που ολο­κλη­ρώ­θηκε και στην συνέ­χεια θα ξεκι­νή­σει η δια­δι­κα­σία των εκλογών.

Από εκεί και πέρα, ο πρό­ε­δρος Γιώργος Σμα­ρα­γδιός τελικά θα διεκ­δι­κή­σει εκ νέου τα διοι­κη­τικά ηνία του συλ­λό­γου. Ο έμπει­ρος παρά­γο­ντας βρήκε τους ανθρώ­πους που ήθελε για να καταρ­τί­σει τον συν­δυα­σμό του και είναι έτοιμος να οδη­γή­σει τον Φοίβο στα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, ο συν­δυα­σμός του Γιώργου Σμα­ρα­γδιού δεν θα είναι ο μονα­δι­κός που θα διεκ­δι­κή­σει το Δ.Σ. των Κρε­μα­στε­νών, καθώς σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», αλλά και τις φήμες που κυκλο­φο­ρούν το τελευ­ταίο διά­στημα, υπάρ­χουν ακόμα δύο συν­δυα­σμοί που θα κατέ­βουν στις σημε­ρι­νές εκλογές.

Οι πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ» ανα­φέ­ρουν ότι στον έναν συν­δυα­σμό, επι­κε­φα­λής είναι η κόρη του πρώην προ­έ­δρου της ομάδας, Άκη Δελα­πόρτα, Αθηνά, ενώ για τον άλλο συν­δυα­σμό δεν έχει διαρ­ρεύ­σει κάτι.

Όπως και να έχουν τα πράγ­ματα, η σημε­ρινή ημέρα είναι πολύ κρίσιμη για τον Φοίβο, αφού στις εκλογές θα ξεκα­θα­ρί­σουν πολλά, ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου .

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.