Ειδήσεις

Ν. Συρμαλένιος: Διαφωνώ με το άρθρο για τον ΦΠΑ στα νησιά αλλά δεν μπορώ να μην ψηφίσω

Τη διαφωνία του με το άρθρο αναφορικά με τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

«Διαφωνώ με αυτή τη διάταξη. Δεν μπορώ να μην ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο γιατί έτσι θα έκανα το χατίρι της αντιπολίτευσης και της νέας Δημοκρατίας που ουρλιάζει», τόνισε αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρμαλένιος παλαιότερα εμφανιζόταν σφοδρός πολέμιος της αύξησης του ΦΠΑ λέγοντας ότι ένας άνθρωπος« ο οποίος δεν ανήκει στην ελίτ του νησιού, όπως και άλλοι άνθρωποι μικρού και μεσαίου εισοδήματος, πλήττονται το ίδιο από την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά». Μάλιστα, παλαιότερα, μαζί με άλλους νησιώτες βουλευτές πρότεινε να απαλλαγούν πλήρως από τον ΕΝΦΙΑ οι κάτοικοι των νησιών που έχουν κάτω από 500 κατοίκους, και τώρα ακόμα και αυτός ο φόρος παίρνει την …ανιούσα!

enikos.gr/liberal.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γιώργος    20.05.2016 21:53

    Τι λες ωρέ τυχοδιώκτη; Και διαφωνείς (να το παίξεις και καλά λαϊκός και αντιμνημονιακός) και ψηφίζεις. Μας κογιονάρεις ωρέ; Αυτό πια είναι άνω ποταμών!! Ωρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται θεομπαίχτες, που μας βάλατε να ψηφίσουμε «ΟΧΙ» και το κάνατε «ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!».

Σχολιασμός άρθρου