ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιστοί στο ραντεβού τους (Φωτορεπορταζ)

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ (9)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διε­ξή­χθη την Μεγάλη Παρα­σκευή στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας το φιλικό παι­χνίδι που διορ­γα­νώ­νει ο σύλ­λο­γος παλαι­μά­χων ποδο­σφαι­ρι­στών Ρόδου και Διαγόρα, ανάμεσα στις δύο ιστο­ρι­κές ομάδες του νησιού μας.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, τα μαλλιά να αραί­ω­σαν και τα κιλά να αυξή­θη­καν , όμως η τέχνη του ποδο­σφαί­ρου δεν μπορεί να ξεχα­στεί , με τους βετε­ρά­νους αθλητές να δίνουν τον καλύ­τερο εαυτό τους, προ­σφέ­ρο­ντας πλούσιο θέαμα στους παρε­βρι­σκό­με­νους.

Για την ιστορία, την ομάδα της Ρόδου απο­τε­λού­σαν οι εξής βετε­ρά­νοι: Κου­μπιός, Σταυρής, Καρα­ντά­νης, Πανουρ­γιάς, Κρη­τι­κός, Πανάγος, Κώτης, Ρήγας, Καλαϊ­τζί­δης, Κάβου­ρας, Κυπριώ­της, Αγγε­λό­που­λος, Φαλ­τσέ­τας, Εγγλέ­ζος, Φλε­βά­ρης, Παπα­μι­χαήλ, Μπόνης και Χαλκιάς.

Την ομάδα του Διαγόρα απο­τε­λού­σαν οι εξής παλαί­μα­χοι: Σαβ­βι­δά­κης, Χατζη­στα­μά­της, Σάρλης, Παπα­διός, Ρου­τζιέ­ρης, Φτάκλας, Μαλ­λιά­κας, Δουρ­δου­νάς, Μπα­κα­ρής, Αμπελάς, Πεταυ­ρά­κης Γ., Κου­γκράς, Σταυ­ρί­δης, Σπανός, Φαρ­μα­κί­δης, Βελής, Ρίζος, Παντί­δος, Μοσκιού και Ξύπας.

Το παι­χνίδι διαι­τή­τευσε ο Πλάτσης, με βοηθούς τους Τσου­ρούτη και Κεραμέα.

Η «δσπορ» βρέθηκε στο φιλικό παι­χνίδι των βετε­ρά­νων και παρου­σιά­ζει πλούσιο φωτο­ρε­πορ­τάζ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.