H διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις τέσσερις ημέρες συμπεριλαμβανομένων και των δύο αργιών, του Σαββάτου και της Κυριακής.
Αυτό επισημαίνεται σε έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τα σχολεία της χώρας.
Επίσης αναφορικά με το διάστημα πραγματοποίησης των εκπαιδευτικών επισκέψεων μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπ’ αριθ. 129287/Γ2/10-11-2011 Υ.Α. (ΦΕΚ 2769/τ.β’/2-12-2011), γίνεται γνωστό ότι, για το τρέχον σχολικό έτος, δεν συνυπολογίζονται οι διανυκτερεύσεις κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους με πλοία στην περίπτωση που αυτά εκτελούν αποκλειστικά και μόνο βραδινά δρομολόγια.
thetoc.gr






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.