ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα 4,8 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα του δημοσίου προς τους ιδιώτες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ευρώ

Αύξηση σημεί­ω­σαν οι ληξι­πρό­θε­σμες οφειλές του Δημο­σίου προς τους ιδιώτες τον Ιανουά­ριο, αφού δια­μορ­φώ­θη­καν στα 4,765 δισ. ευρώ έναντι 4,641 δισ. ευρώ τον Δεκέμ­βριο του 2015.

Σύμφωνα με τα στοι­χεία του Γενικού Λογι­στη­ρίου του Κράτους για την πορεία των μεγεθών της Γενικής Κυβέρ­νη­σης, τον Ιανουά­ριο σημειώ­θηκε μείωση του ποσού που αφορά εκκρε­μείς επι­στρο­φές φόρων στα 706 εκατ. ευρώ από 739 εκατ. ευρώ τον Δεκέμ­βριο του 2015.

Από το σύνολο των ληξι­πρό­θε­σμων οφειλών του Δημο­σίου προς τους ιδιώτες τα 2,819 δισ. ευρώ απο­τε­λούν χρέη των Οργα­νι­σμών Κοι­νω­νι­κής Ασφά­λι­σης έναντι 2,765 δισ. ευρώ τον Δεκέμ­βριο, ενώ 1,020 δισ. ευρώ είναι οφειλές των νοσο­κο­μείων έναντι 931 εκατ. ευρώ το Δεκέμ­βριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.