ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός σε τροχαίο

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ασθενοφορο

Τρο­χαίο δυ­στύ­χη­μα ση­μειώ­θη­κε το πρωί της Πα­ρα­σκευ­ής και περί ώραν 08.30 στην Εθνι­κή οδό Ρόδου Λίν­δου, στο ύψος του Φα­λη­ρα­κί­ου.

Ο Ιω­άν­νης Τα­ξιαρ­χά­κος του Μηνά, 40 ετών, κάτω από αδιευ­κρί­νι­στες μέχρι στιγ­μής συν­θή­κες, έχασε τον έλεγ­χο του δι­κύ­κλου, ανε­τρά­πη και προ­σέ­κρου­σε σε κά­γκε­λα στο πε­ζο­δρό­μιο  με απο­τέ­λε­σμα τον θα­νά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του.

Σε εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται έρευ­να της Τρο­χαί­ας Ρόδου για τα ακρι­βή αίτια του δυ­στυ­χή­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.