Ειδήσεις

«Καλημέρα» στο 2016 με απεργία λέει η ΑΔΕΔΥ

Απεργία

Εκτάκτως συνέρχεται στις 5 Ιανουαρίου του 2016 το Γενικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει την κήρυξη απεργίας κατά τη διάρκεια συζήτησης και ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, μετά από τη σχετική εισήγηση της εκτελεστικής επιτροπής του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων.

«Η απάντηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που επιχειρείται να γίνει με το νομοσχέδιο, θα είναι μαζική και δυναμική με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που συνεχίζει να εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.