Με το ακρωνύμιο Λ.Ε.Π.ΕΝ., η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι ένας ακόμα ακροδεξιός σχηματισμός που κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών στο νέο ακροδεξιό μόρφωμα συμμετέχουν αρκετά πρόσωπα απ’ τον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο, κυρίως από τη δυτική Ελλάδα, αλλά και από τη Μακεδονία, ενώ ως σύμβολο επιλέχθηκαν μαίανδροι ανακατεμένοι με μια φλόγα. Πρόεδρος ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ρήγας, ο οποίος αποχώρησε πριν από καιρό απ’ την Ελληνική Αυγή.
Τα στελέχη του διατείνονται πως βρίσκονται σε επαφές με τη Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, με στόχο τη συνεργασία, σημειώνει η εφημερίδα.
tvxs.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.