ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς στο Νοσοκομείο Κω από τον Γάλλο καθηγητή ιατρικής Patric Bui

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Ανήμερα τα Χρι­στού­γεννα πήρε τον μποναμά του το νοσο­κο­μείο της Κω, ένα ολό­κληρο φορτίο με ιατρο­φαρ­μα­κευ­τικό υλικό προ­σφορά του δια­κε­κρι­μέ­νου Γάλλου καθη­γητή ιατρι­κής Patric Bui, ο οποίος συνο­δευό­με­νος από την Πρόξενο της Ακτής Ελε­φα­ντο­στού κ. Κεσε­σί­ο­γλου, γνωστή για την ανθρω­πι­στική της δράση, ιδιαί­τερα στις χώρες της Αφρική , παρέ­δω­σαν με την βοήθεια του παραρ­τή­μα­τος του Ελλη­νι­κού Ερυθρού Σταυρού, στον διοι­κητή του νοσο­κο­μείου Γ. Καμπανή την πολύ­τιμη αυτή βοήθεια.

Ο κ. Patric Bui, δια­κε­κρι­μέ­νος Γάλλος καθη­γη­τής ιατρι­κής, στο πλαίσιο της επί­σκε­ψής του στους πρό­σφυ­γες της Κω για ανθρω­πι­στι­κούς λόγους, επι­σκέ­φθηκε τον Υφυ­πουργό Παι­δείας, Έρευνας και Θρη­σκευ­μά­των Θεοδόση Ν. Πελε­γρίνη συνο­δευό­με­νος από την Πρόξενο της Ακτής Ελε­φα­ντο­στού κ. Κεσε­σί­ο­γλου, γνωστή για την ανθρω­πι­στική της δράση, ιδιαί­τερα στις χώρες της Αφρικής. Η παρου­σία του κ. Patric Bui συμ­βο­λί­ζει σε πανευ­ρω­παϊκό επίπεδο τη σύνδεση της Ακα­δη­μαϊ­κής κοι­νό­τη­τας με τον ανθρω­πι­σμό στην πράξη.

dhras.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.