ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσωρινά κρατούμενος για διακεκριμένες κλοπές 18χρονος Ροδίτης

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
διαρρηξη

Προ­σω­ρινά κρα­τού­με­νος κρίθηκε χθες μετά την απο­λο­γία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανα­κρί­τριας και της Εισαγ­γε­λέως Υπη­ρε­σίας, ένας 18χρονος Ροδίτης κατη­γο­ρού­με­νος για δια­κε­κρι­μέ­νες περι­πα­τώ­σεις κλοπής κατ’ εξα­κο­λού­θηση, από πρόσωπο που ενεργεί κλοπές κατ’ επάγ­γελμα και κατά συνή­θεια, τετε­λε­σμέ­νες και σε από­πειρα.

Ο 18χρονοςσυνελήφθη το πρωί της Δευ­τέ­ρας από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου και εκκρε­μούν σε βάρος του ακόμη δύο δίκες για όμοια αδι­κή­ματα. Πιο συγκε­κρι­μένα περί ώραν 22.30 της Κυρια­κής, η Υπο­διεύ­θυνση Ασφα­λείας Ρόδου επι­λή­φθηκε ερευνών για τη σύλληψη ατόμου που εισήλθε από ανα­σφά­λι­στο παρά­θυρο στην οικία μιας 27χρονης, στην οδό Αγα­θο­νη­σίου.

Οι αστυ­νο­μι­κοί με τη συν­δρομή της ομάδας ΔΙΑΣ εντό­πι­σαν και συνέ­λα­βαν στο σημείο τον κατη­γο­ρού­μενο, που είχε αφαι­ρέ­σει το χρη­μα­τικό ποσό των 30 ευρώ, το δελτίο ταυ­τό­τη­τας της 27χρονης και προ­σω­πικά της αντι­κεί­μενα.

Από την έρευνα που ακο­λού­θησε προ­έ­κυψε ότι ο ίδιος εισήλθε πριν από 10 μήνες περίπου από ανοικτό παρά­θυρο δια­με­ρί­σμα­τος, που βρί­σκε­ται στην οδό Πίνδου και αφαί­ρεσε ένα κινητό τηλέ­φωνο και χρη­μα­τικό ποσό 110 ευρώ.

Την  19.00 ώρα της 7ης Αυγού­στου παρα­βί­ασε με κατσα­βίδι παν­τζούρι οικίας στην οδό Πίνδου, εισήλθε εντός κι αφαί­ρεσε δύο φορη­τούς ηλε­κτρο­νι­κούς υπο­λο­γι­στές, δύο γυναι­κείες τσάντες και προ­σω­πικά αντι­κεί­μενα.

Την 30η Νοεμ­βρίου 2015 εισήλθε από ανα­σφά­λι­στο παρά­θυρο κρε­βα­το­κά­μα­ρας ισό­γειας οικίας, που βρί­σκε­ται στην οδό Βορείου Ηπείρου 21 και αφαί­ρεσε ένα πορ­το­φόλι, που περιείχε χρη­μα­τικό ποσό 75 ευρώ, ένα δελτίο αστυ­νο­μι­κής ταυ­τό­τη­τας, κάρτες ανα­λή­ψεως τρα­πε­ζών και δύο γυναι­κεία ρολόγια.

Την 1η Δεκεμ­βρίου 2015 παρα­βί­ασε, με κατσα­βίδι, παρά­θυρο ισό­γειας κατοι­κίας στην οδό Γαρι­βάλδη χωρίς να αφαι­ρέ­σει κάτι.

Πριν από ένα μήνα διέρ­ρηξε αυτο­κί­νητο επί της οδού Θεμ. Σοφούλη και αφαί­ρεσε το χρη­μα­τικό ποσό των 20 ευρώ περίπου.

Απο­λο­γού­με­νος ομο­λό­γησε τα όσα του απο­δί­δο­νται υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι δεν αντέχει να βρί­σκε­ται στο σπίτι του και ότι γυρνά στους δρόμους και ψάχνει σπίτια για να διαρ­ρή­ξει!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.