ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια του ντέρμπι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Οι συ­γκρού­σεις οπα­δών του Πα­να­θη­ναϊ­κού με τα ΜΑΤ ξε­πέ­ρα­σαν τα σύ­νο­ρά μας για άλλη μια φορά. Σε Αγ­γλία, Γερ­μα­νία, Γαλ­λία, Ισπα­νία, Πορ­το­γα­λία και Τουρ­κία ανα­φέ­ρο­νται στα όσα θλι­βε­ρά δια­δρα­μα­τί­στη­καν χθες στο «Από­στο­λος Νι­κο­λα­ΐ­δης».

Η φω­το­βο­λί­δα στον Φιν­μπό­γκα­σον, οι μάχες αστυν­μί­ας – οπα­δών και άλλα όσα… έπαι­ξαν μπάλα στη Λε­ω­φό­ρο έκα­ναν το γύρο του κό­σμου, με τις ανα­φο­ρές να μη δια­φέ­ρουν από χώρα σε χώρα, όπως ανα­φέ­ρει το gazzetta.gr.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, έγρα­ψαν:

Gazzetta Dello Sport (Ιτα­λία): «Δεν έκανε ντε­μπού­το ο Στρα­μα­τσό­νι – Ανα­βλή­θη­κε το ντέρ­μπι»

L’ Equipe (Γαλ­λία): Το ντέρ­μπι στην Αθήνα ανά­με­σα στον Πα­να­θη­ναϊ­κό και τον Ολυ­μπια­κό ακυ­ρώ­θη­κε μετά τα επει­σό­δια. Μία φω­το­βο­λί­δα έπεσε στα πόδια του επι­θε­τι­κού του Ολυ­μπια­κού, Άλ­φρεντ Φιν­μπό­γκα­σον

A Bola (Πορ­το­γα­λία): Ανα­βο­λή στο Πα­να­θη­ναϊ­κός – Ολυ­μπια­κός

ABCDeportes (Ισπα­νία): «Σκη­νές βίας στο ντέρ­μπι. Ανα­βλή­θη­κε το Πα­να­θη­ναϊ­κός-Ολυ­μπια­κός»

Blick (Ελ­βε­τία): «Σο­βα­ρά επει­σό­δια στο ελ­λη­νι­κό ντέρ­μπι. Δίπλα στον Κα­σά­μι φω­το­βο­λί­δα»

Publico (Πορ­το­γα­λία): «Ανα­βο­λή λόγω επει­σο­δί­ων»

Goal (Χιλή): «Βία στο ελ­λη­νι­κό clasico»

Voetbalzone (Ολ­λαν­δία): «Τραυ­μα­τί­ας ο Φιν­μπό­γκα­σον από φω­το­βο­λί­δα. Ανα­βλή­θη­κε το ντέρ­μπι».

O Jogo (Πορ­το­γα­λία): Κακή συ­μπε­ρι­φο­ρά των οπα­δών προ­κά­λε­σε την ακύ­ρω­ση του με­γά­λου ματς της 11ης αγω­νι­στι­κής του ελ­λη­νι­κού πρω­τα­θλή­μα­τος. Εκτός γη­πέ­δου πα­ρα­τη­ρή­θη­καν συ­μπλο­κές ανά­με­σα στην αστυ­νο­μία και τους οπα­δούς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.