ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντέπυ Χατζηδιάκου: “Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπεις το φως στο πρόσωπο του μαθητή που βοήθησες”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΝΤΕΠΗ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η Δρ. Ντέπη Χα­τζη­διά­κου εντά­χθη­κε πρό­σφα­τα στην οι­κο­γέ­νεια των Ρό­τα­ρυ Ρόδου, φέρ­νο­ντας μαζί της πλού­σια εμπει­ρία στον τομέα της εκ­παί­δευ­σης και της δι­πλω­μα­τί­ας.
  • Γεν­νη­μέ­νη στον Κα­να­δά από γο­νείς με κα­τα­γω­γή από το Ασκλη­πιείο, έχει απο­κτή­σει με­τα­πτυ­χια­κούς τί­τλους από κο­ρυ­φαία πα­νε­πι­στή­μια του Λον­δί­νου και του Το­ρό­ντο.
  • Η επαγ­γελ­μα­τι­κή της πο­ρεία πε­ρι­λαμ­βά­νει ση­μα­ντι­κές θέ­σεις, όπως Συ­ντο­νί­στρια Εκ­παί­δευ­σης Κα­να­δά και ΗΠΑ για το Δι­πλω­μα­τι­κό Σώμα της Ελ­λά­δας και Διευ­θύ­ντρια στο Κέ­ντρο Πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κής Εκ­παί­δευ­σης Ρόδου.
  • Η ίδια το­νί­ζει τη ση­μα­σία της εκ­παί­δευ­σης και τη χαρά που νιώ­θει όταν συμ­βάλ­λει στην ανά­πτυ­ξη των μα­θη­τών και φοι­τη­τών της.

Δρ. του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αι­γαί­ου και με πλού­σια θη­τεία σε καί­ριες θέ­σεις εκ­παί­δευ­σης και δι­πλω­μα­τί­ας, η Ντέπη Χα­τζη­διά­κου εντά­χθη­κε πρό­σφα­τα στην οι­κο­γέ­νεια των Ρό­τα­ρυ Ρόδου.

Γρά­φειο ο Χρή­στος Μυ­στι­λιά­δης – enlefko

Ένα νέο, εξέ­χον μέλος εντά­χθη­κε πρό­σφα­τα στην οι­κο­γέ­νεια των Ρό­τα­ρυ της Ρόδου: η Δρ. Ντέπη Χα­τζη­διά­κου, μέλος του Ει­δι­κού Εκ­παι­δευ­τι­κού Προ­σω­πι­κού του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αι­γαί­ου.

Παιδί με­τα­να­στών γεν­νη­μέ­νη στον Κα­να­δά, με κα­τα­γω­γή από το χωριό Ασκλη­πιείο, η κ. Χα­τζη­διά­κου δια­θέ­τει ισχυ­ρό ακα­δη­μαϊ­κό υπό­βα­θρο, με με­τα­πτυ­χια­κούς τί­τλους (Masters) από τα Πα­νε­πι­στή­μια του Λον­δί­νου και του Το­ρό­ντο με εξει­δί­κευ­ση στη Διοί­κη­ση της Εκ­παί­δευ­σης και την Κοι­νω­νιο­λο­γία.

Στην πλού­σια επαγ­γελ­μα­τι­κή της πο­ρεία έχει υπη­ρε­τή­σει σε κο­ρυ­φαί­ες θέ­σεις ευ­θύ­νης, με­τα­ξύ των οποί­ων ως Συ­ντο­νί­στρια Εκ­παί­δευ­σης Κα­να­δά και ΗΠΑ για το Δι­πλω­μα­τι­κό Σώμα της Ελ­λά­δας, Διευ­θύ­ντρια στο Κέ­ντρο Πε­ρι­βαλ­λο­ντι­κής Εκ­παί­δευ­σης Πε­τα­λού­δων Ρόδου και Προϊ­στα­μέ­νη του 3ου Γρα­φεί­ου Εκ­παί­δευ­σης Δω­δε­κα­νή­σου.

Το πάθος της για το πε­ρι­βάλ­λον, τη διε­θνή συ­νερ­γα­σία και την κοι­νω­νι­κή συ­νο­χή βρί­σκει πλέον νέο πεδίο δρά­σης μέσα από τη συμ­με­το­χή της στους Ρό­τα­ρυ Ρόδου.

Κλη­θεί­σα να σχο­λιά­σει τη μέχρι τώρα δια­δρο­μή της, η ίδια ση­μειώ­νει χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά:

«Η εκ­παί­δευ­ση είναι ένα σπου­δαίο δώρο. Μέσα από αυτή έμαθα πολλά και συ­νε­χί­ζω να μα­θαί­νω. Όμως αυτό που έχει μεί­νει πε­ρισ­σό­τε­ρο στην καρ­διά μου είναι η χαρά που βλέ­πεις στο πρό­σω­πο ενός μα­θη­τή, μα­θή­τριας ή ενός φοι­τη­τή όταν αι­σθά­νε­σαι ότι τον βο­ή­θη­σες, ότι του έδω­σες κάτι που μπο­ρεί να τον ακο­λου­θή­σει στη ζωή του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.