ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε το Master Junior Tennis Ρόδος 2015

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΣΤΕΡ ΤΕΝΙΣ

Ξε­κί­νη­σε η πρώτη φάση των αγώ­νων Master Junior Tennis Ρόδος 2015 στις εγκα­τα­στά­σεις του Ρ.Ο.Α. στο Κο­ρα­κό­νε­ρο.

Θε­σμός πλέον κάθε χρόνο για τους ομί­λους και τις ακα­δη­μί­ες του νη­σιού μας, η αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δος να τε­λειώ­νει με το μά­στερ. Οι 8 κα­λύ­τε­ροι αθλη­τές σε κάθε κα­τη­γο­ρία αγω­νί­ζο­νται σε δυο γκρουπ των τεσ­σά­ρων όπου παί­ζο­ντας όλοι με όλους μα­ζεύ­ουν βαθ­μο­λο­γία. Οι δυο κα­λύ­τε­ροι από το κάθε γκρουπ προ­κρί­νο­νται για τους ημι­τε­λι­κούς- τε­λι­κούς .

Έτσι όλα τα παι­διά προ­σπα­θούν κατά την διάρ­κεια του έτους να μα­ζεύ­ουν βαθ­μο­λο­γία από τα επι­μέ­ρους τουρ­νουά των ομί­λων στη Ρόδο, στην Ια­λυ­σό, στην Κρε­μα­στή, στα Μα­ρι­τσά και στον Άγιο Σουλά με σκοπό να εξα­σφα­λί­σουν μια θέση στα Μά­στερ.

Η αυ­λαία με την στή­ρι­ξη και την αι­γί­δα της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου άνοι­ξε την Πα­ρα­σκευή 13 Νο­εμ­βρί­ου με τις μι­κρές κα­τη­γο­ρί­ες των 8 ετών (αγό­ρια-κο­ρί­τσια),τα παι­διά κάτω των 10 ετών πορ­το­κα­λί μπάλα (νέα στην κα­τη­γο­ρία) και 10 ετών πρά­σι­νη μπάλα (έμπει­ρα).

Παρά το μικρό της ηλι­κί­ας οι μάχες στα γή­πε­δα υπήρ­ξαν ομη­ρι­κές και η αγω­νία έκανε αρ­κε­τούς γο­νείς να ιδρώ­σουν.

Μετά από αρ­κε­τές ισο­βαθ­μί­ες και προ­κρί­σεις στους ημι­τε­λι­κούς που κρί­θη­καν στην λε­πτο­μέ­ρεια ,οι κα­λύ­τε­ροι στην κα­τη­γο­ρία τους για τη Ρόδο για το έτος 2015 είναι:

Αγό­ρια 8

1.Πο­λιάς Ν.

2.Μπι­νό­γλου Γ.

3.Πα­πα­ζα­χα­ρί­ου Β.

3.Περ­γα­ντής

Κο­ρί­τσια 8

1.Χά­στα­λη Β.

2.Τερζή Ε.

3.Αρήπη Θ.

4.Κασλή Ογλού Σ.

Αγό­ρια 10 πορ­το­κα­λί μπάλα

1.Κα­λα­θε­νός Λ.

2.Πα­πα­δό­που­λος Δ.

3.Τζου­λιά­νης Α.

3.Πα­πα­μα­νώ­λης

Κο­ρί­τσια 10 πορ­το­κα­λί μπάλα

1.Κου­νά­κη Π.

2.Πλα­κιώ­τη

3.Κου­κιά Ρ.

3.Χα­τζη­κα­ντή

Αγό­ρια 10 πρά­σι­νη μπάλα

1.Που­λά­κης Στ.

2.Κά­νιγ­χαμ Χρ.

3.Τζε­δά­κης

4.Τάκ­κος

Κο­ρί­τσια 10 πρά­σι­νη μπάλα

1.Κου­κιά Κ.

2.Κου­τσού­κου Ι.

3. Εγ­γλέ­ζου

4.Για­τζό­γλου

Σε δυο εβδο­μά­δες θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η Β’ φάση με τις κα­τη­γο­ρί­ες αγό­ρια, κο­ρί­τσια 12-14-16-18 ετών και η κα­τη­γο­ρία 12-14 πρά­σι­νη μπάλα (αρ­χά­ριοι).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.