Αθλητικά

Με Κάμπελ στην Πετρούπολη

Με την Αμερικανίδα Κορίν Κάμπελ στη σύνθεση τους θα παίξουν την προσεχή Κυριακή στην Πετρούπολη, οι γυναίκες του Ιπποκράτη. Η ικανότατη αθλήτρια υπέστη διάστρεμμα στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας και έμεινε εκτός στο υπόλοιπο του αγώνα, στερώντας από την ομάδα της μία σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Από την περασμένη Κυριακή μέχρι και χθες η Κάμπελ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσιοθεραπείες, ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης. Από χθες μάλιστα, ο Γιάννης Παπούλης έχει στη διάθεσή του, την Κάμπελ, η οποία θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής. Το γεγονός αυτό φυσικά και λύνει τα χέρια του Κώου τεχνικού, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τη Μαρία Σαράγια, που δεν έπαιξε με αντίπαλο τη Νίκη Λευκάδας.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Ιπποκράτη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες και να βυθίσει ακόμη περισσότερο τον Άρη Πετρούπολης. Μάλιστα ο αντίπαλος του Ιπποκράτη πρόκειται να παίξει και με Αμερικανίδα αθλήτρια, αφού κόντρα στις Κώες θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Το παιχνίδι φυσικά και είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Ιπποκράτης θα κάνει το δεύτερο του «διπλό» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τερψιθέας στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας. Ο Ιπποκράτης θα ταξιδέψει πλήρης αύριο στην Αθήνα και φυσικά δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη που θα φέρει την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην παραμονή της στην Α1 Γυναικών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου