Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, με απόφασή της κατά πλειοψηφία, αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στον Κλάδο του Εμπορίου, την Κυριακή 1/11/2015, (πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων), με στόχο την ανατροπή της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και την επαναφορά της Κυριακής – Αργίας στον Κλάδο.
Επίσης, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στη Πανεργατική – Πανελλαδική Απεργία, στις 12/11/2015, που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η ομοσπονδία καλεί τα σωματεία – μέλη της, μέσα από διαδικασίες γενικών συνελεύσεων και συνεδρίασης των οργάνων τους, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να λάβουν αποφάσεις για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.