ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ναι, άνοιξα το μαγαζί για να γιορτάσει ο Καμμένος τη νίκη στις εκλογές”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πλούταρχος

Ο γνωστός τρα­γου­δι­στής Γιάννης Πλού­ταρ­χος δήλωσε ότι του ζητή­θηκε από τους ΑΝΕΛ να ανοίξει το μαγαζί όπου τρα­γουδά το βράδυ των εκλογών προ­κει­μέ­νου να δια­σκε­δά­σουν τη νίκη τους, επι­βε­βαιώ­νο­ντας δημο­σί­ευμα του Πρώτου Θέματος.

«Εγώ είμαι ένας επαγ­γελ­μα­τίας, πέρα από το τι η ψυχή μου λέει και τι δρόμο παίρνει και τις σκέψεις κάνω. Εμένα με παρα­κά­λεσε ο Βασίλης ο Κοντό­που­λος να ανοί­ξουμε το μαγαζί και εγώ ως επαγ­γελ­μα­τίας έπρεπε να το ανοίξω. Εγώ είμαι για τον κόσμο και όταν μου ζητάνε κάτι τέτοιο θα πρέπει να το κάνω», είπε ο τρα­γου­δι­στής σε μηση­με­ριανή εκπομπή του Star.

Όταν ρωτή­θηκε για τα όσα γρά­φτη­καν για αυτή τη δια­σκέ­δαση ο τρα­γου­δι­στής απά­ντησε: «Δια­σκε­δά­σαμε έτσι όπως έπρεπε, με σωστό τρόπο». Να θυμί­σουμε πως ο κ. Καμ­μέ­νος είχε πάρει το μικρό­φωνο και είχε τρα­γου­δή­σει το γνωστό λαϊκό άσμα: «Ο άνθρω­πός σου».

Σύμφωνα με το δημο­σί­ευμα, εκείνη τη βραδιά στο Posidonio, στην παρέα που «γλέ­ντησε», εκτός από τον κ. Καμμένο ο οποίος συνο­δευό­ταν από τη σύζυγό του, ήταν ο Νίκος Νικο­λό­που­λος, ο υπουρ­γός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς με τη σύζυγό του, ο Τέρενς Κουίκ, η Ελενα Κου­ντουρά και οι γραμ­μα­τείς του προ­έ­δρου των ΑΝΕΛ.

protothema.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.