ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταδικάστηκαν οι δύο Αλβανοί που επιτέθηκαν σε 57χρονο στην Ιαλυσό

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαιοσύνη

Σε ποινή φυλά­κι­σης 2 ετών, με 3ετή ανα­στολή, κατα­δι­κά­στη­καν χθες για πρό­κληση σωμα­τι­κής βλάβης οι υπήκοοι Aλβανίας Z. Α. του Z., 34 ετών και Z. M. του Z. 27 ετών, που φέρο­νται να επι­τέ­θη­καν στον κ. Λ. Tαβερνάρη του Mανώλη, 57 ετών, ιδιο­κτήτη κατα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος, στην Iαλυσό.

Oι δύο αλλο­δα­ποί, που κρί­θη­καν ένοχοι με ελα­φρυ­ντικό, φέρο­νται να προ­κά­λε­σαν σοβαρά τραύ­ματα στο κεφάλι του 57χρονου και να του έσπασαν το δεξί χέρι, έξω από την οικία του. O ίδιος υπο­στη­ρί­ζει ότι του επι­τέ­θη­καν αναίτια, ενώ οι φερό­με­νοι ως δράστες αρνού­νται ότι ήταν εκείνοι που του προ­κά­λε­σαν τα τραύ­ματα.

Όπως έγινε γνωστο,́ η σύζυγος του πρώτου δράστη εργά­ζε­ται στην επι­χεί­ρηση του θύματος και μεταξύ τους προ­έ­κυ­ψαν οικο­νο­μι­κές δια­φο­ρές μετά την μεσο­λά­βησή του για την αγορά ενός αυτο­κι­νή­του.

O πρώτος, ισχυ­ρί­στηκε ότι ουδέ­ποτε είχε κακές σχέσεις με τον κ. Ταβερ­νάρη και ότι ουδέ­ποτε δημιουρ­γή­θηκε κάποιο επει­σό­διο μεταξύ τους. Yποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος ή ο αδελφός του αυτοί που τον κτύ­πη­σαν επι­ση­μαί­νο­ντας ότι κατ’ αρχήν στην κατά­θεσή του ανα­φέ­ρει ότι κάποιοι τον κτύ­πη­σαν από πίσω με γκλοπ και εκείνος έπεσε κάτω.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σης των κατη­γο­ρού­με­νων παρέστη ο δικη­γό­ρος κ. Ακης Δημη­τριά­δης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.