ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίο τεστ στο Ψυχικό!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2015-16

Το τελευ­ταίο του φιλικό παι­χνίδι πριν από την έναρξη της σεζόν θα δώσει σήμερα η Κ.Α.Ε. Κολοσ­σός. Οι «θαλασσί» θα ανα­χω­ρή­σουν το πρωί για την Αθήνα και στις 16:00 θα αντι­με­τω­πί­σουν την Α.Ε. Ψυχικού σε αγώνα «πρόβα τζε­νε­ράλε» εν όψει Ολυ­μπια­κού. Η Α.Ε. Ψυχικού αγω­νί­ζε­ται στην Α2 Κατη­γο­ρία και ο Άρης Λυκο­γιάν­νης περι­μέ­νει από τους παίκτες του να βελ­τιώ­σουν τις αδυ­να­μίες τους και να παρου­σιά­σουν ένα καλό πρόσωπο εν όψει της πρε­μιέ­ρας με τον Ολυ­μπιακό, λογικά στις 11 Οκτω­βρίου. Το ευχά­ρι­στο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντι­με­τω­πί­ζει αγω­νι­στικά προ­βλή­ματα με τους παίκτες του και όλοι θα ταξι­δέ­ψουν το πρωί για την Αθήνα. Για τους «θαλασσί» το σημε­ρινό φιλικό παι­χνίδι είναι ένα καλό τεστ, ώστε ο Άρης Λυκο­γιάν­νης να εξάγει χρήσιμα συμπε­ρά­σματα και οι παίκτες του να εφαρ­μό­σουν στο γήπεδο, όσα γίνο­νται στις προ­πο­νή­σεις.

Ο Έλληνας τεχνι­κός περι­μέ­νει να δει κάποια παρα­πάνω πράγ­ματα από τους παίκτες του και κυρίως από τους Αμε­ρι­κα­νούς Ουίλ Ντέιβις και Κέλβιν Λιούις, ενώ σε καλύ­τερη κατά­σταση είναι πλέον ο Ρουπ Αχόνεν και ο Ντάρι Μακ Γκι, που ενσω­μα­τώ­θη­καν τελευ­ταίοι στην προ­ε­τοι­μα­σία του Κολοσ­σού. Οι Ροδίτες είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να δου­λέ­ψουν στις αδυ­να­μίες τους, όσο χρονικό διά­στημα υπάρχει μέχρι την έναρξη του πρω­τα­θλή­μα­τος και ευελ­πι­στούν να παρου­σιά­σουν ένα καλό πρόσωπο, αρχής γενο­μέ­νης από το σημε­ρινό φιλικό με την Α.Ε. Ψυχικού.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ Η Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ

Μία σταθερή δύναμη της Α2 Κατη­γο­ρίας, απο­τε­λεί η Α.Ε. Ψυχικού, στην οποία αγω­νί­ζε­ται και ο Κώος Νίκος Παπα­νι­κο­λάου. Μάλιστα η αθη­ναϊκή ομάδα απέ­κτησε πρό­σφατα και τον 36χρονο πόιντ-γκαντ Φίλιππο Μοσχο­βίτη, που έμεινε ελεύ­θε­ρος από τον Φάρο Κερα­τσι­νίου. Κατά τη μετεγ­γρα­φική περίοδο απο­κτή­θη­καν επίσης οι Στέ­βο­βιτς (25-1.95), Σακελ­λα­ρίου (23-2.02), Αγγε­λα­κό­ποι­υ­λος (36-2.03), Μελισ­σα­ρά­τος (22-2.06), Γκάτζο (18-1.96) και Τσιώκος (24-2.05). Αντί­θετα από την Α.Ε. Ψυχι­κοέυ έφυγαν οι Μάν­τζα­ρης, Μαρ­μα­ρι­νός, Ματζιώ­ρης, Κορω­νί­δης, Ναούμης, Λάτο­βιτς και Περ­σί­δης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.