To τελευταίο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει σήμερα ο Κολοσσός, ο οποίος στις 17:00 θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα το Μαρούσι… Πρόκειται για το «crash test» των «θαλασσί», μία εβδομάδα, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Greek Basketball League, αφού το προσεχές Σάββατο οι Ροδίτες θα φιλοξενήσουν την Α.Ε.Κ. Ο Χαβιέ Καράσκο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Μαρτίνας Βάρνας, ο οποίος λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και ο Ισπανός προπονητής θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν από την έναρξη της χρονιάς. Το Μαρούσι φέτος έχει ιδιαίτερα μεγάλο μπάσκετ και στοχεύει ψηλά στο πρωτάθλημα, με τον Κολοσσό να μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες στα φιλικά του παιχνίδια.
Τελευταίο τεστ για τον Κολοσσό!







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.