Προσλήψεις και στελέχωση των δημοσίων νοσοκομείων προανήγγειλε αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα ως υπουργός Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός, ενώ στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η ομιλία του νέου αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθός είπε πως η Υγεία βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο λειτουργικού μπλακ άουτ, τονίζοντας πως πρώτο μέλημα θα είναι η έκτακτη ενίσχυση του ΕΣY, η ομαλοποίηση της χρηματοδότησης των νοσοκομείων, η καταπολέμηση της προκλητής ζήτησης και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης δήλωσε πως, ως παλιός συνδικαλιστής, γνωρίζει πολύ καλά το χώρο της Υγείας, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.