ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τους εθελοντές αστυνομικούς από την Θεσσαλονίκη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Το φαι­νό­μενο της παρά­τυ­πης μετα­νά­στευ­σης δυστυ­χώς, τους τελευ­ταί­ους μήνες, έλαβε ανε­ξέ­λεγ­κτες δια­στά­σεις στο νησί μας. Οι πρό­σφυ­γες κατέ­φθα­ναν καθη­με­ρι­νώς κατά συρροή, με απο­τέ­λε­σμα την ανα­γκα­στική παρα­μονή τους στο νησί για αρκετές ημέρες, λόγω έλλει­ψης προ­σω­πι­κού στις υπη­ρε­σίες ταυ­το­ποί­η­σης.

Θα θέλαμε να εκφρά­σουμε τις θερ­μό­τε­ρες ευχα­ρι­στίες μας στους εθε­λο­ντές αστυ­νο­μι­κούς της Ένωσης Αστυ­νο­μι­κών Υπαλ­λή­λων Δίωξης Λαθρο­με­τα­νά­στευ­σης του Νομού Θεσ­σα­λο­νί­κης, ιδιαί­τερα τον πρόεδρο τους κ. Δημήτρη Χασε­κίδη και το Γενικό Γραμ­μα­τέα κ. Ανα­στά­σιο Τσο­μπάνη, που με την παρου­σία τους στο νησί μας από τις 8 Σεπτεμ­βρίου, συνέ­βα­λαν στη γρη­γο­ρό­τερη διεκ­πε­ραί­ωση των υπο­θέ­σεων των παρά­τυ­πων μετα­να­στών και των προ­σφύ­γων, με απο­τέ­λε­σμα την αμε­σό­τερη απο­χώ­ρηση τους από το νησί μας.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια αξίζουν φυσικά και στο διοι­κητή και το προ­σω­πικό του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, αλλά και του Λιμε­ναρ­χείου Λέρου, οι οποίοι δίνουν αυτό τον αγώνα καθη­με­ρινά κάτω από αντί­ξοες πραγ­μα­τικά συν­θή­κες. Επίσης ευχα­ρι­στούμε το Δίκτυο Κοι­νω­νι­κής Αλλη­λεγ­γύης, την εκκλη­σία αλλά και όλους εσάς, τους απλούς πολίτες, που δείξατε το ανθρώ­πινο πρόσωπο σας, αγκα­λιά­ζο­ντας όλους αυτούς που ανα­γκά­στη­καν να εγκα­τα­λεί­ψουν τον τόπο τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.