Τα Μάσσαρι και την Λίνδο επισκέφθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις δύο δημοτικές κοινότητες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τα τοπικά ζητήματα τόσο με τον πρόεδρο των Μασσάρων κ. Σπύρο Καλούδη όσο και με τον πρόεδρο της Λίνδου κ. Γιώργο Ελευθερίου, ενώ αντάλλαξε απόψεις και με κατοίκους των δύο περιοχών που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να εκφράσουν την στήριξή τους τόσο στον ίδιο όσο και στο ΠΑΣΟΚ.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους, που όπως τόνισε, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι πιο αναγκαίο από ποτέ.

«Η κοινωνική πρόνοια συνεχώς συρρικνώνεται σε μια περίοδο που είναι πιο αναγκαία από ποτέ και αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του κράτους, τότε ο νευραλγικός αυτός τομέας θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση και διεύρυνση των κοινωνικών δομών είναι η σταθερή κυβέρνηση και η σταθερή οικονομία κι αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την ενδυνάμωση της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Κρεμαστινός.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ