ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρουσίασε τον επικεφαλής του Επικρατείας Ν. Διαμαντούρο ο Στ. Θεοδωράκης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Θεοδωράκης-Διαμαντούρος

Η πρόταση από το Ποτάμι στον Νικη­φόρο Δια­μα­ντούρο να τεθεί επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τίου Επι­κρα­τείας και η αποδοχή της συνιστά μήνυμα προς την κοι­νω­νία ότι υπάρ­χουν άνθρω­ποι ικανοί να κυβερ­νή­σουν κι όχι τα παιδιά του κομ­μα­τι­κού σωλήνα, τόνισε ο Σταύρος Θεο­δω­ρά­κης παρου­σιά­ζο­ντας τον πρώην ευρω­παίο δια­με­σο­λα­βητή και ακα­δη­μαϊκό.

Ο επι­κε­φα­λής του Ποτα­μιού πρό­σθεσε ότι έχει επαφή εδώ και καιρό με τον κ. Δια­μα­ντούρο, τόσο όσο ήταν Συνή­γο­ρος του Πολίτη στην Ελλάδα, όσο και τη δεκα­ε­τία στην αντί­στοιχη θέση στην Ευρώπη.

Ο Νικη­φό­ρος Δια­μα­ντού­ρος ευχα­ρί­στησε το Ποτάμι για την πρόταση και εξήγησε ότι την απο­δέ­χθηκε, καθώς θεωρεί ότι είναι υπο­χρέ­ωση του πολίτη να ανα­λαμ­βά­νει ευθύνες στις κρί­σι­μες περι­στά­σεις . «Θέλω να δώσω μια άλλη διά­σταση καθώς φθάσαμε στην άκρη του γκρεμού και κάναμε μόνο λίγα βήματα πίσω», ανέφερε ο κ. Δια­μα­ντού­ρος, ενώ όταν ρωτή­θηκε αν είναι έτοιμος να ανα­λά­βει κυβερ­νη­τι­κές ευθύνες δεν το απέ­κλεισε. Σημεί­ωσε,όμως, ότι είναι κάτι πρόωρο και τις σχε­τι­κές απο­φά­σεις θα τις πάρει το Ποτάμι.

Ο κ. Δια­μα­ντού­ρος απά­ντησε και στις επι­κρί­σεις ότι εκφρά­ζει εκσυγ­χρο­νι­στι­κές απόψεις λέγο­ντας ότι δεν θεωρεί την λέξη εκσυγ­χρο­νι­στής βρώμικη, αλλά ως άποψη να βαδίσει η χώρα προς την νεω­τε­ρι­κό­τητα. «Αρνού­μαι να απο­ποι­ηθώ τα όσα έχω κάνει, αλλά είμαι έτοιμος να συζη­τήσω αν τα έκανα σωστά», είπε ο επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τίου Επι­κρα­τείας του Ποτα­μιού.

Σε επόμενη θέση του ψηφο­δελ­τίου θα τοπο­θε­τη­θεί ο Πανα­γιώ­της Καρ­κα­τσού­λης ο οποίος ήταν επι­κε­φα­λής τον Ιανουά­ριο και εξελέγη, ενώ έγινε γνωστό ότι ο Σταύρος Θεο­δω­ρά­κης, εκτός από τα Χανιά ,θα είναι επι­κε­φα­λής στη λίστα του Ποτα­μιού, στην Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.