, για να μην αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω, για να πάμε μπροστά».

Η Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Ρόδου της υποψηφιότητας της με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω την τιμή να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας.

Της παράταξης που εξασφάλισε και εξασφαλίζει στη χώρα μας την απαραίτητη πολιτική σταθερότητα, την ευρωπαϊκή προοπτική.

Της παράταξης που έχει δικαιωθεί από τις εξελίξεις και τα τραγικά αποτελέσματα που έφερε η κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”.

Της παράταξης η οποία μπορεί να κοιτά τους Έλληνες και τους Ελληνίδες με ειλικρίνεια στα μάτια και με αίσθημα ευθύνης να δίνει το όραμα και τη δυνατότητα για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ζουν την σκληρή πραγματικότητα που τους επεφύλαξαν όλοι όσοι με μαεστρία υφάρπαξαν την ψήφο τους στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Οι νησιώτες και οι νησιώτισσες είδαμε βασικές κατακτήσεις μας να προδίδονται και να παραδίνονται. Βιώσαμε την πλήρη αδιαφορία της απερχόμενης κυβέρνησης σε όλα τα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Είναι η ώρα να δώσουμε την απάντηση που πρέπει.

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό, χωρίς να υποκύψουμε σε υποσχέσεις και παροχές χωρίς αντίκρισμα.

Είναι η ώρα για να πάμε μπροστά. Να βασιστούμε στις δυνάμεις μας και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Η παράταξή μας είναι πάντα παρούσα στις κρίσιμες στιγμές του έθνους μας. Όπως, άλλωστε, είμαστε παρόντες και εμείς που ζούμε στον τόπο μας και δουλεύουμε για να πάρουμε τα νησιά μας πίσω».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ