ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι περιφέρειες με τα μεγαλύτερα ποσοστά του «ΟΧΙ»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
χάρτης οχι

Ολό­κλη­ρος ο χάρτης της Ελλάδας, βάφτηκε τελικώς με το πορ­το­καλί που είχε επι­λέ­ξει το Υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών (ή η Singular;) για το «ΟΧΙ» στο δημο­ψή­φι­σμα και αυτό καθώς, σε όλες τις περι­φέ­ρειες της χώρας η άρνηση της πρό­τα­σης των δανει­στών επι­κρά­τησε. Ακόμα και στην Λακωνία για την οποία ο Peter Spiegel ρωτούσε που είναι και γιατί είναι η μόνη που ψηφίζει «ΝΑΙ», ψήφισε τελικώς όχι.

Τα μεγα­λύ­τερα ποσοστά του «ΟΧΙ» σε περι­φέ­ρειες όμως, κατα­γρά­φη­καν: στα Χανιά με 73,69%, στην Β’ Πει­ραιώς με 72,48%, στην Κέρκυρα με 71,24%, στο Ηρά­κλειο με 70,80% και την Σάμο με 70,62%.

Οι «ακριβές περιο­χές» της Αθήνας ψήφισαν «ΝΑΙ»

Ήταν ελά­χι­στες όπως ανα­φέρ­θηκε οι περιο­χές στην Ελλάδα που ψήφισαν υπέρ του «ΝΑΙ». Μάλιστα, οι περισ­σό­τε­ρες εξ αυτών, είναι τα «ακριβά» προ­ά­στια της Αθήνας. Συγκε­κρι­μένα, «ΝΑΙ» ψήφισαν η Αγία Παρα­σκευή, το Μαρούσι, τα Βρι­λήσ­σια, η Γλυφάδα, η Κηφισιά, το Παλαιό Φάληρο, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, η Πεντέλη, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και το Χαλάν­δρι. Το υψη­λό­τερο ποσοστό του «ΝΑΙ» κατα­γρά­φε­ται στην Εκάλη με 84,62%!

topontiki.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.