ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλή μετεγγραφική κίνηση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ - ΕΥΑΓΟΡΑΣ

Σε ακόμα δύο μετεγ­γρα­φές προ­χώ­ρησε η ομάδα της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς, ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι» του Μανώλη Φραντζή, ενι­σχύ­θη­καν σημα­ντικά τόσο στην αμυ­ντική, όσο και στην επι­θε­τική τους γραμμή, με ποδο­σφαι­ρι­στές που θα ανε­βά­σουν την συνο­λική ποιό­τητα του ρόστερ.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της περα­σμέ­νης αγω­νι­στι­κής περιό­δου στο πρω­τά­θλημα της Γ’ Κατη­γο­ρίας, Αντώνη Ξύπα και τον έμπειρο αμυ­ντικό που τα τελευ­ταία χρόνια αγω­νι­ζό­ταν στην ομάδα της Χάλκης, Αντώνη Σπύρου.

Τις μετεγ­γρα­φές των ποδο­σφαι­ρι­στών, γνω­στο­ποί­ησε με την ακό­λουθη επίσημη ανα­κοί­νωση, ο σύλ­λο­γος της Νότιας Ρόδου:

«Η Αθλη­τική Ένωση Κατ­τα­βιάς ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του 24χρονου επι­θε­τι­κού Αντώνη Ξύπα από το Δαμά­γητο, πρώτο σκόρερ στο πρω­τά­θλημα της Γ΄ Κατη­γο­ρίας με 26 γκολ. Του ευχό­μα­στε να είναι υγιής και να έχει ανάλογη συνέ­χεια με την ομάδα μας.

Η Αθλη­τική Ένωση Κατ­τα­βιάς ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του 29χρονου έμπει­ρου αμυ­ντι­κού Αντώνη Σπύρου, ο οποίος αγω­νί­στηκε με επι­τυ­χία τα προη­γού­μενα χρόνια στον Α. Σ. Χάλκης. Του ευχό­μα­στε καλή ποδο­σφαι­ρική χρονιά με υγεία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.