ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαδικτυακές «μονομαχίες»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΚΑΚΙ

Ολο­κλη­ρώ­θη­καν οι δύο δια­δι­κτυα­κές ανα­με­τρή­σεις  στις 28 Μαρτίου και 9 Απρι­λίου μεταξύ των αθλητών του Σκα­κι­στι­κού Ομίλου «Ιππότης» της  Ρόδου και των ομάδων της Κρήτης και της Φλώ­ρι­νας, αντί­στοιχα. Η οργά­νωση των συνα­ντή­σεων έγινε από τον υπεύ­θυνο της ομάδας της Ρόδου GM Μαστρο­βα­σίλη Θάνο (FT/ μέλος Εθνικής Ομάδας), τον Εμμα­νου­η­λίδη Κώστα (FI/ υπεύ­θυ­νος ομάδας Κρήτης, www.GRChess.com) και τον Γυμνό­πουλο Λάζαρο (υπεύ­θυ­νος ομάδας Φλώ­ρι­νας, http://www.lpflorinas.gr/skaki) και έλαβε χώρα στην έδρα του «Ιππότη» επί της Πίνδου 1.

Οι συμ­με­τέ­χο­ντες αθλητές (Καρα­μποϊ­κης Σπυ­ρί­δων, Δια­μά­ντης Κων­στα­ντί­νος, Ρηγό­που­λος Κων­στα­ντί­νος, Μπα­κα­λού­λης Δημή­τρης, Ρούσος Ιωάννης και Ρούσος Στα­μά­της) έδωσαν τον καλύ­τερό τους εαυτό σε αυτές τις συνα­ντή­σεις αλλά τελικά η πλά­στι­γκα έγειρε υπέρ της ομάδας της Κρήτης (4,5-1,5) και της Φλώ­ρι­νας αντί­στοιχα (3,5-1,5), με την παρά­σταση να κλέβει ο 12χρονος Ρούσος Στα­μά­της.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.