ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αβραμόπουλος

Μετά την ανα­κοί­νω­ση του Προ­έ­δρου της Ευ­ρω­παϊ­κής Επι­τρο­πής κ. Γιούν­κερ, ότι θα δια­τε­θεί στην Ελ­λά­δα το ποσό των 2 δις. ευρώ για την αντι­με­τώ­πι­ση της αν­θρω­πι­στι­κής κρί­σης, και ει­δι­κό­τε­ρα της ανερ­γί­ας, ο Επί­τρο­πος Δη­μή­τρης Αβρα­μό­που­λος στο πε­ρι­θώ­ριο της δι­υ­πουρ­γι­κής διά­σκε­ψης στη Βιέν­νη δή­λω­σε τα εξής:

«Η Ελ­λά­δα σε αυτή την ιδιαί­τε­ρα δύ­σκο­λη συ­γκυ­ρία και για την αντι­με­τώ­πι­ση της αν­θρω­πι­στι­κής κρί­σης, δεν είναι μόνη της. Η από­φα­ση της Επι­τρο­πής, που ανα­κοι­νώ­θη­κε από τον Πρό­ε­δρο κ. Γιούν­κερ, είναι δη­λω­τι­κή της αλ­λη­λεγ­γύ­ης της Ευ­ρώ­πης, κυ­ρί­ως ένα­ντι εκεί­νων που δο­κι­μά­ζο­νται πε­ρισ­σό­τε­ρο από την οι­κο­νο­μι­κή κρίση και κα­τα­δει­κνύ­ει ότι η συμ­με­το­χή της Ελ­λά­δας στην ευ­ρω­ζώ­νη συ­νι­στά εγ­γύ­η­ση ασφά­λειας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.