Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάτμου, στο λιμάνι της Λέρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΑΤΜΟΣ ΣΤΑΡ ” Ν.Λ. 06, μία 14χρονη και ένας 30χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Διακομιδή 14χρονης και 30χρονου από την Πάτμο στην Λέρο
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.