ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H ελληνική παρουσία στην έκθεση ΙΤΒ 2015

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΤΒ 2015

Περί τους 70 έλ­λη­νες εκ­θέ­τες θα ανα­δει­κνύ­ουν τους προ­ο­ρι­σμούς της χώρας μας στη διάρ­κειας της φε­τι­νής έκ­θε­σης του­ρι­σμού ITB του Βε­ρο­λί­νου που διορ­γα­νώ­νε­ται από τις 4 έως τις 8 Μαρ­τί­ου.

Το ελ­λη­νι­κό πε­ρί­πτε­ρο θα βρί­σκε­ται στο Hall 2.2/101.

Το σλό­γκαν της ελ­λη­νι­κής συμ­με­το­χής είναι «Ελ­λά­δα, είσαι πάντα ευ­πρόσ­δε­κτος», ενώ οι εκ­θέ­τες θα πα­ρου­σιά­σουν το ελ­λη­νι­κό του­ρι­στι­κό προ­ϊ­όν μέσα από ένα ποι­κί­λο πρό­γραμ­μα εκ­δη­λώ­σε­ων, με ποι­κι­λία ελ­λη­νι­κών προ­ϊ­ό­ντων και με ασυ­νή­θι­στες δρα­στη­ριό­τη­τες.

Κα­θη­με­ρι­νά, στις 12 και στις 2 το με­ση­μέ­ρι, βρα­βευ­μέ­νοι έλ­λη­νες σεφ θα ετοι­μά­ζουν το­πι­κές σπε­σια­λι­τές και θα προ­σφέ­ρουν στους επι­σκέ­πτες μυ­στι­κές γα­στρο­νο­μι­κές γεύ­σεις.

Οι επι­σκέ­πτες του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κού θα μπο­ρούν να συμ­με­τά­σχουν σε δια­γω­νι­σμό τα­ξι­δί­ου, που θα διορ­γα­νω­θεί, και τις δύο ημέ­ρες, στις 1.30 το με­ση­μέ­ρι, καθώς και σε μια δρα­στη­ριό­τη­τα που ονο­μά­ζε­ται «το Φιλί των Παξών» (’Kuss von Paxi’), κατά την οποία προ­βλέ­πε­ται βρα­βείο επτα­ή­με­ρων δια­κο­πών για δύο άτομα στους Πα­ξούς.

Επί­σης, ένας σκι­τσο­γρά­φος θα φι­λο­τε­χνεί γρή­γο­ρα και χιου­μο­ρι­στι­κά πορ­τραί­τα των επι­σκε­πτών.

Το 2014, οι Γερ­μα­νοί του­ρί­στες που επι­σκέ­φθη­καν την Ελ­λά­δα έφτα­σαν τα 2,54 εκατ., 17% πε­ρισ­σό­τε­ροι σε σχέση με το 2013, ενώ μόνο στα ελ­λη­νι­κά νησιά, οι επι­σκέ­πτες έφτα­σαν το 1,33 εκατ., 20% επάνω σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.