ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Ιεράς Συνόδου και ΗΑΤΤΑ για τον προσκυνηματικό τουρισμό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Εκκλησια

Κοι­νές δρά­σεις της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος και του Συμ­βου­λί­ου των εν Ελ­λά­δι Του­ρι­στι­κών και Τα­ξι­διω­τι­κών Γρα­φεί­ων (HATTA) για θέ­μα­τα Προ­σκυ­νη­μα­τι­κού Του­ρι­σμού, συ­ζη­τή­θη­καν κατά τη διάρ­κεια της σύ­σκε­ψης που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στα Γρα­φεία της Αρ­χι­γραμ­μα­τεί­ας και του Συ­νο­δι­κού Γρα­φεί­ου Προ­σκυ­νη­μα­τι­κών Πε­ρι­η­γή­σε­ων της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος, στις 11 Φε­βρουα­ρί­ου.

Κοινή δια­πί­στω­ση και των δύο πλευ­ρών ήταν η ανά­γκη δη­μιουρ­γί­ας μιας «Κοι­νής Επι­τρο­πής» προς εξέ­τα­ση και επί­λυ­ση θε­μά­των που αφο­ρούν τον Προ­σκυ­νη­μα­τι­κό Του­ρι­σμό, καθώς επί­σης και η ανά­γκη συ­στη­μα­τι­κό­τε­ρης και πιο στε­νής συ­νερ­γα­σί­ας των του­ρι­στι­κών και τα­ξι­διω­τι­κών γρα­φεί­ων της χώρας, τόσο με τον επί­ση­μο φορέα τους, τον ΗΑΤΤΑ, όσο και με το αρ­μό­διο Συ­νο­δι­κό Γρα­φείο της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος. Η επό­με­νη συ­νά­ντη­ση των δύο φο­ρέ­ων θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στις 3 Μαρ­τί­ου στα γρα­φεία του HATTA στην Αθήνα.

ΑΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.