ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Aπομακρύνει” την τρόικα ο Σούλτς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σούλτς

Η ελλη­νική κυβέρ­νηση, η οποία δεν θέλει πλέον να έχει σχέση με την “τρόικα” που εκπρο­σω­πεί τους διε­θνείς πιστω­τές της, θα μπο­ρούσε να απευ­θύ­νε­ται απευ­θείας στην Ευρω­παϊκή Ένωση και στο Διεθνές Νομι­σμα­τικό Ταμείο για την πρόοδο των μεταρ­ρυθ­μί­σεων, άφησε σήμερα να εννοη­θεί ο πρό­ε­δρος του Ευρω­παϊ­κού Κοι­νο­βου­λίου Μάρτιν Σουλτς.

“Ο έλεγχος της απο­τε­λε­σμα­τι­κής εφαρ­μο­γής των υπε­σχη­μέ­νων μεταρ­ρυθ­μί­σεων θα μπο­ρούσε επίσης να γίνεται με άλλη μορφή”, πρό­τεινε ο Σουλτς από τις στήλες της γερ­μα­νι­κής εβδο­μα­διαίας εφη­με­ρί­δας Tagesspiegel am Sonntag. “Η κυβέρ­νηση της χώρας θα μπο­ρούσε να το κάνει η ίδια και να ενη­με­ρώ­νει για τα απο­τε­λέ­σματα τους εταί­ρους της ΕΕ και το ΔΝΤ”, υπο­νό­ησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.