ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έδρα στα Δωδεκάνησα διεκδικεί το «Ποτάμι»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ποτάμι Ρόδος

Να κα­τα­κτή­σουν μια έδρα από τις πέντε που ανα­λο­γούν στα Δω­δε­κά­νη­σα προσ­δο­κούν τα στε­λέ­χη και οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος « Πο­τά­μι».

Αυτό επι­ση­μάν­θη­κε στην εκ­δή­λω­ση που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε προ­χθές στο Δη­μο­τι­κό Θέ­α­τρο για την κοπή της πίτας του κόμ­μα­τος.

Στην ίδια εκ­δή­λω­ση πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε και η πα­ρου­σί­α­ση των υπο­ψη­φί­ων βου­λευ­τών .

Τις από­ψεις τους για τις εκλο­γές αλλά και την δυ­να­μι­κή που μπο­ρεί να έχει το « Πο­τά­μι» στην ανα­μέ­τρη­ση της 25ης Ια­νουα­ρί­ου, πα­ρου­σί­α­σαν οι υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές κκ. Γε­ωρ­γία (Τζίνα) Δα­βι­λά, Ιω­άν­νης Λια­γού­ρης και Στά­θης Μα­νου­σά­κης.

΄ Μή­νυ­μα από την υπο­ψή­φια βου­λευ­τή κ. Κική Τσα­κί­ρη διά­βα­σε ο εκ­πρό­σω­πος του κόμ­μα­τος κ. Γιώρ­γος Κρη­τι­κός.

« Θα ήθελα να ήμουν μαζί σας. Αυτό δεν μπο­ρεί να γίνει όμως γιατί δεν υπάρ­χει ράμπα στο χώρο και επί­σης δεν δια­θέ­τω συ­νο­δό- νο­σο­κό­μο. Αν και ερ­γά­στη­κα για 20 χρό­νια στο δη­μό­σιο ακόμη εξά­πτο­μαι με τη γρα­φειο­κρα­τία και την έλ­λει­ψη μέ­τρων στή­ρι­ξης για τις ευά­λω­τες ομά­δες. Η συμ­με­το­χή μου στις εκλο­γές δεν έχει συμ­βο­λι­κό αλλά ου­σια­στι­κό χα­ρα­κτή­ρα. Είναι έτοι­μο το νέο νο­μο­σχέ­διο του νέου κα­νο­νι­σμού πα­ρο­χών υγεί­ας του ΕΟΠΥΥ. Υπάρ­χουν όμως σε αυτό ελ­λεί­ψεις. Με την πα­ρου­σία μου στη Βουλή ποιός θα ψή­φι­ζε αρ­νη­τι­κά; Στό­χος μου είναι να αγω­νι­στώ για τους αδύ­να­μους Έλ­λη­νες που τους αγνο­ούν και ακόμη τους κρύ­βουν. Έπρε­πε εδώ και χρό­νια να επι­διώ­κουν οι κυ­βερ­νή­σεις την εφαρ­μο­γή σω­στών πο­λι­τι­κών και όχι να συ­ναι­νούν ακόμη και στο ξε­ρί­ζω­μα των αμπε­λώ­νων και να ευ­νο­εί­ται η Γαλ­λι­κή οι­νο­ποι­ία. Συμ­με­τέ­χω στις εκλο­γές με το «Πο­τά­μι» γιατί το πρό­γραμ­μα του είναι ρε­α­λι­στι­κό και αντα­πο­κρί­νε­ται στις ση­με­ρι­νές ανά­γκες . Επί­σης εκτι­μώ αρ­κε­τούς συ­ντρό­φους. Η ποιό­τη­τα του αν­θρώ­πι­νου πα­ρά­γο­ντα είναι πιο ση­μα­ντι­κή από τις ιδε­ο­λο­γί­ες . Στο Πο­τά­μι το 90% των αν­θρώ­πων είναι νέοι στον πο­λι­τι­κό στίβο. Αυτό είναι θε­τι­κό και δη­μιουρ­γεί ελ­πί­δα», ανέ­φε­ρε στο μή­νυ­μα της η κ. Κική Τσα­κί­ρη.

Ο κ. Γιώρ­γος Κρη­τι­κός ευ­χή­θη­κε καλή επι­τυ­χία στο «Πο­τά­μι» και στους υπο­ψη­φί­ους βου­λευ­τές στα Δω­δε­κά­νη­σα.

« Είναι η πρώτη φορά που ασχο­λού­μαι με την πο­λι­τι­κή. Εντά­χθη­κα στο «Πο­τά­μι» γιατί δίνει με­γά­λη ση­μα­σία στους νέους. Αι­σθά­νο­μαι ως απλός εθε­λο­ντής. Με επέ­λε­ξαν για να διεκ­δι­κή­σω μαζί με τους συ­νυ­πο­ψη­φί­ους μου τα αυ­το­νό­η­τα. Θεωρώ πως οι πο­λί­τες θα πρέ­πει να κά­νουν την Κυ­ρια­κή τις επι­λο­γές τους με σύ­νε­ση. Να ψη­φί­σουν το νέο . Να δώ­σουν δύ­να­μη στο « Πο­τά­μι», δή­λω­σε ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής κ. Στά­θης Μα­νου­σά­κης.

«Πί­στε­ψα από την αρχή στο όραμα που είχε ο Σταύ­ρος Θε­ο­δω­ρά­κης και εντά­χθη­κα στο « Πο­τά­μι». Μου έκανε εντύ­πω­ση που ένας επι­τυ­χη­μέ­νος δη­μο­σιο­γρά­φος άφησε μια τόσο καλή εκ­πο­μπή και θυ­σί­α­σε την ύπαρ­ξη του για να δη­μιουρ­γή­σει κάτι νέο. Εμένα με χα­ρα­κτη­ρί­ζει η λέξη εθε­λο­ντής. Εδώ και ημέ­ρες ορ­γώ­νου­με τα νησιά για να ενη­με­ρώ­σου­με τους πο­λί­τες και να φθά­σουν πα­ντού οι θέ­σεις του κόμ­μα­τος. Θεωρώ ότι το « Πο­τά­μι» είναι η με­γά­λη δύ­να­μη ευ­θύ­νης», δή­λω­σε ο υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής κ. Γιάν­νης Λια­γού­ρης.

Την άποψη ότι το « Πο­τά­μι» μπο­ρεί να κερ­δί­σει μια έδρα στα Δω­δε­κά­νη­σα εξέ­φρα­σε η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής κ. Γε­ωρ­γία ( Τζίνα) Δα­βι­λά.

« Πά­ντο­τε με εν­διέ­φε­ρε η πο­λι­τι­κή. Ο κ. Σταύ­ρος Θε­ο­δω­ρά­κης είναι αυτό που δεί­χνει. Πέ­ρα­σε δύ­σκο­λα και ερ­γά­ζε­ται από πολύ μικρή ηλι­κία. Είναι πολύ δυ­να­τός άν­θρω­πος. Άφησε μια επι­τυ­χη­μέ­νη εκ­πο­μπή γιατί ήθελε να είναι χρή­σι­μος στην κοι­νω­νία. Αυτή την αρχή πήρε από τον πα­τέ­ρα του. Ακόμη και ομάδα αναρ­ρί­χη­σης να δη­μιουρ­γού­σε θα ακο­λου­θού­σα τα βή­μα­τα του. Στη διάρ­κεια της προ­ε­κλο­γι­κής πε­ριό­δου κά­να­με έντι­μο αγώνα. Θεωρώ δε­δο­μέ­νο ότι θα εί­μα­στε η τρίτη δύ­να­μη που έχουν ανά­γκη τόσο ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ όσο και η ΝΔ. Μπο­ρού­με να κα­τα­κτή­σου­με μια έδρα στα Δω­δε­κά­νη­σα», δή­λω­σε η υπο­ψή­φια βου­λευ­τής κ. Γε­ωρ­γία ( Τζίνα) Δα­βι­λά και πρό­σθε­σε πως αυτές οι εκλο­γές προ­σέλ­κυ­σαν το εν­δια­φέ­ρον του κό­σμου.

« Υπήρ­ξαν και άν­θρω­ποι που τρο­μο­κρα­τή­θη­καν από όσα άκου­σαν τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες από τα στε­λέ­χη των κομ­μά­των και πήραν τα χρή­μα­τα τους από τις τρά­πε­ζες. Εμείς λέμε να κρί­νουν σωστά και χωρίς να επη­ρε­α­στούν να επι­λέ­ξουν αυ­τούς που επι­θυ­μούν να είναι στη Βουλή», δή­λω­σε η κ. Τζίνα Δα­βι­λά .

Ακο­λού­θη­σε η κοπή της πίτας του κόμ­μα­τος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.