ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο για την επιτυχημένη πρωτοβουλία στήριξης του ΚΚΠΠΝΑ από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γρύλλης Ιάκωβος

Κύ­ριοι,

Μετά την αυ­θόρ­μη­τη πρω­το­βου­λία της δρά­σης Κοι­νω­νι­κής Αλ­λη­λεγ­γύ­ης του ΤΕΕ Δω­δε­κα­νή­σου, να συλ­λέ­ξε­τε ως θε­σμι­κός και επι­στη­μο­νι­κός φο­ρέ­ας είδη έν­δυ­σης, προ­κει­μέ­νου να συν­δρά­με­τε τις ανά­γκες μας, θα θέ­λα­με να εκ­φρά­σου­με δη­μό­σια τις ευ­χα­ρι­στί­ες μας.

Οι πο­σό­τη­τες και η κα­τά­στα­ση των ανα­λω­σί­μων που μας πα­ρα­δώ­σα­τε ξε­πέ­ρα­σε κάθε προσ­δο­κία μας.

Σε ότι δε αφορά τις αλ­λε­πάλ­λη­λες συ­να­ντή­σεις μας τόσο σε επί­πε­δο Διοι­κη­τι­κών Συμ­βου­λί­ων όσο και σε επί­πε­δο Προ­ε­δρεί­ων, θε­ω­ρού­με ότι ήδη μπο­ρού­με να κι­νη­θού­με άμεσα σε δύο άξο­νες συ­νερ­γα­σί­ας:

Ο πρώ­τος αφορά την ενη­μέ­ρω­ση των μελών του φορέα σας για την πι­στο­ποί­η­ση των ιδίων και των οι­κο­γε­νειών τους ως εθε­λο­ντές, που θα συν­δρά­μουν στα προ­γράμ­μα­τα κοι­νω­νι­κο­ποί­η­σης των φι­λο­ξε­νού­με­νων παι­διών στο Πα­ράρ­τη­μα Προ­στα­σί­ας Παι­διού Δω­δε­κα­νή­σου (τέως ΚΠΜ Θη­λέ­ων). Η ενί­σχυ­ση της ολι­γο­ή­με­ρης ή και ολι­γό­ω­ρης φι­λο­ξε­νί­ας του πα­ραρ­τή­μα­τος σε οι­κο­γέ­νειες μη­χα­νι­κών, θα ενι­σχύ­σει τόσο  την ανά­πτυ­ξη δε­σμών φι­λί­ας ανά­με­σα στους ανή­λι­κους φι­λο­ξε­νού­με­νούς  μας και στα παι­διά σας, αλλά και θα υπο­βοη­θή­σει την ανά­πτυ­ξη επαγ­γελ­μα­τι­κών προ­τύ­πων.

Ο δεύ­τε­ρος άξο­νας αφορά τη διε­ρεύ­νη­ση από μέ­ρους μας, αρ­χι­κά σε συ­νερ­γα­σία με τον επί­τρο­πο του Ελεγ­κτι­κού Συ­νε­δρί­ου και στη συ­νέ­χεια με το Υπουρ­γείο Ερ­γα­σί­ας Κοι­νω­νι­κής Ασφά­λι­σης & Πρό­νοιας, τη δυ­να­τό­τη­τα υπο­γρα­φής τρι­με­ρούς προ­γραμ­μα­τι­κής σύμ­βα­σης, έτσι ώστε το ΤΕΕ Δω­δε­κα­νή­σου να λει­τουρ­γή­σει ως τε­χνι­κός και θε­σμι­κός σύμ­βου­λος στα ανοι­χτά τε­χνι­κά ζη­τή­μα­τα, με έμ­φα­ση στα ιδιο­κτη­σια­κά.

Κλεί­νο­ντας, θα θέ­λα­με να ευ­χα­ρι­στή­σου­με προ­σω­πι­κά όλα τα μέλη του φορέα σας και τα μέλη του Δ.Σ. για τη συ­μπα­ρά­στα­σή τους αλλά και ει­δι­κά τους κ. κ. Γρύλ­λη και Αρι­στεί­δου, Πρό­ε­δρο και Αντι­πρό­ε­δρο αντί­στοι­χα του ΤΕΕ Δω­δε­κα­νή­σου. Τον μεν πρώτο διότι απέ­δει­ξε εμπρά­κτως ότι πάνω από όλα τηρεί τον θε­σμι­κό του ρόλο στη­ρί­ζο­ντας τον φορέα μας και τον δεύ­τε­ρο γιατί προ­κά­λε­σε την αφορ­μή για την πρω­το­βου­λία του φορέα σας.

Ο Διευ­θυ­ντής                                             Ο Πρό­ε­δρος Δ.Σ.

Κυ­ρί­τσης Βα­σί­λειος                                          Πε­τα­λάς Σάβ­βας

Εσω­τε­ρι­κή Δια­νο­μή: Γραμ­μα­τεία

Κοι­νο­ποί­η­ση:

•    Μέλη Δ.Σ.

•    ΜΜΕ Δωδ/σου Κυ­κλά­δων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.