ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζήτησε την ελευθέρας του ο Φράγκος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ- ΕΥΚΛΗΣ

Την επι­θυ­μία του να λυθεί η συ­νερ­γα­σία με την ομάδα του Ευκλή Σο­ρω­νής, εξέ­φρα­σε ο Νίκος Φρά­γκος, σύμ­φω­να με επι­βε­βαιω­μέ­νες πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ».

Ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός, που το τε­λευ­ταίο χρο­νι­κό διά­στη­μα, αντι­με­τω­πί­ζει πρό­βλη­μα τραυ­μα­τι­σμού, ζή­τη­σε να μεί­νει ελεύ­θε­ρος, με τους λό­γους της από­φα­σής του να μην έχουν γίνει γνω­στοί.

Όπως όλα δεί­χνουν μέσα στα επό­με­να 24ωρα, ανα­μέ­νε­ται επαφή των δύο πλευ­ρών προ­κει­μέ­νου να δρο­μο­λο­γη­θούν οι εξε­λί­ξεις.

Από εκεί και πέρα, μετά την από­κτη­ση του Νίκου Κρε­κού­κια, οι πρω­το­πό­ροι του 1ου ομί­λου του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, εξε­τά­ζουν σο­βα­ρά την πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν, ότι Μι­χά­λης Τσι­βρι­νής και διοί­κη­ση, ανα­ζη­τούν πο­δο­σφαι­ρι­στή σε συ­γκε­κρι­μέ­νη θέση, η οποία δεν έχει γίνει γνω­στή, αφού θε­ω­ρούν ότι χρειά­ζο­νται επι­πλέ­ον λύ­σεις, για να αντα­πο­κρι­θούν με επι­τυ­χία στη συ­νέ­χεια των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σε­ών τους.

Στα αγω­νι­στι­κά

Από εκεί και πέρα, χθες συ­νε­χί­στη­καν οι προ­πο­νή­σεις των «πρα­σί­νων» με το πρό­γραμ­μα να διε­ξά­γε­ται στο γή­πε­δο των Ακα­δη­μιών του συλ­λό­γου, στην Σο­ρω­νή.

Ο Μι­χά­λης Τσι­βρι­νής, μετά από το απα­ραί­τη­το ζέ­στα­μα, έδωσε εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Οι πο­δο­σφαι­ρι­στές θα προ­πο­νη­θούν και σή­με­ρα, ενώ την Πα­ρα­σκευή θα του δοθεί ρεπό από το νεαρό τε­χι­κό.

Σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς θα επι­στρέ­ψουν το Σάβ­βα­το, όπου ο Μι­χά­λης Τσι­βρι­νής έχει κα­νο­νί­σει φι­λι­κό παι­χνί­δι στο γή­πε­δο του Αγίου Σουλά.

Αντί­πα­λος της ομά­δας θα είναι η Ανα­γέν­νη­ση Έμπω­να, με την ανα­μέ­τρη­ση να ξε­κι­νά­ει στις 17:00, όπου ο νε­α­ρός τε­χνι­κός ανα­μέ­νε­ται να μοι­ρά­σει το χρόνο συμ­με­το­χής σε όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του.

Τέλος, να ανα­φέ­ρου­με ότι ο Βα­σί­λης Πα­να­γιώ­του, συ­νε­χί­ζει το πρό­γραμ­μα της απο­θε­ρα­πεί­ας και το ατο­μι­κό πρό­γραμ­μα εκ­γύ­μνα­σής του, έπει­τα από την κά­κω­ση στο γό­να­το που είχε υπο­στεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.