ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκλέτσος: Με… τσαμπουκά στο προεκλογικό σποτ της «Τελείας»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γκλέτσος

Ενη­με­ρώ­νει τους τη­λε­θε­α­τές ότι «Χτίζω με τα ερ­γα­λεία που έχω και όχι με αυτά που θα ήθελα να έχω. Δια­χω­ρί­ζω το φι­λο­λαϊ­κό από το λαϊ­κί­στι­κο. Θέλω τον Έλ­λη­να, πο­λί­τη του κρά­τους και όχι υπή­κοο»

Με κε­ντρι­κό σύν­θη­μα «Τε­λεία και Πράξη» ο Από­στο­λος Γκλέ­τσος είναι ο από­λυ­τος πρω­τα­γω­νι­στής του προ­ε­κλο­γι­κού σποτ του κόμ­μα­τος του «Τε­λεία» ενό­ψει των εκλο­γών της 25ης Ια­νουα­ρί­ου.

Με ύφος βαρύ και κοφτό, όπως τον έχει συ­νη­θί­σει το κοινό στους τη­λε­ο­πτι­κούς του ρό­λους, ο Γκλέ­τσος κάνει αρ­κε­τά λο­γο­παί­γνια στο βί­ντεο των δύο λε­πτών, ενώ ενη­με­ρώ­νει τους τη­λε­θε­α­τές ότι «Χτίζω με τα ερ­γα­λεία που έχω και όχι με αυτά που θα ήθελα να έχω. Δια­χω­ρί­ζω το φι­λο­λαϊ­κό από το λαϊ­κί­στι­κο. Θέλω τον Έλ­λη­να, πο­λί­τη του κρά­τους και όχι υπή­κοο».

Πα­ράλ­λη­λα κατά τη διάρ­κεια του βί­ντεο με­τα­δί­δο­νται πλάνα από τη θη­τεία του ως δη­μάρ­χου Στυ­λί­δας, αλλά και από το πιά­σι­μο του Σταυ­ρού στα Θε­ο­φά­νεια.

Ο Γκλέ­τσος κα­τα­λή­γει… απει­λώ­ντας και δεί­χνο­ντας με το δά­χτυ­λο ότι «Τε­λεία και Πράξη. Δε­σμεύ­ο­μαι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ ΕΔΩ 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.